Spitfire Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Cateva pagini macar, din aceasta batrana si minunata lucrare Link spre comentariu
zal Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Chiar c? e b?trîn?, nu mai folose?te nimeni acele s?r?cii de unit??i, erau exotice pe atunci. Cotul, palma, ocaua, stînjenul, leghea, carul, po?ta, talantul... erau o dat? unit??i de m?sur?, în curînd mila, piciorul, ?i inch-ul vor dispare ?i ele. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 la ce vârst? are, nu cred c? e disponibil? pentru consultare în nici o bibliotec? din ?ar?!!!!mai ales c? e o carte care "spune" fin: b?, românii nu au fost numai cocalari!!!! Link spre comentariu
Vizitator cyclonb Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Vedeti lucrarea lui Mihail Konteschweller"Radioelectricitate", 1944 imposibil sa te ocupi de lampi, si sa nu citesti aia, e geniala, excelente constructii pe tuburi, plus o superba descriere a montajului Barkhausen Kurtz. Recomand! minunat, si de unde vrei s-o scoatem??? nu de alta, dar ar fi o lectura interesanta, chiar daca nu esti "lampar cu microb"!!!! Uitati de-aici, editia a I-a, 1940 : Urmeaza in curand si editia a II-a (1941). Bafta! Link spre comentariu
alli 51 Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Salut ! Nu vreau sa mai deschid inca un topic legat de condensatoare .Am niste condensatoare care au doar doua culori pe ele Cum pot sa'mi dau seama ce valori au ? de EX.: ROSU - MARO ; ARGINTIU - MARO ; ALBASTRU - MARO . Pe unde am cautat nu amgasit decat cu trei culori .Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 De unde ştii că sînt condensatori? Pune poze. E posibil să fie termistori, unii seamănă la aspect cu cond ceramici. Te lămureşti măsurîndu-i. Link spre comentariu
25L91N11 Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Editia I: http://hamlib.horizon-host.com/publicat ... eschweller Editia II: http://hamlib.horizon-host.com/publicat ... eller-1941 Folositi link(ul) MediaFire Spor! Link spre comentariu
alli 51 Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 nu stiu daca sunt condesatori sau nu . Acum nu am niste poze sa pun. Dar ieri am spart unul din ei la servici. Am vazut ca avea un fel de armaturi din ' mica 'din aceasta cauza am presupus ca este condensator. sper ca pot sa pun maine o poza . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum