Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calcularea condensatoarelor

mikella

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

9

• mikella

4

• MifTy

3

• Spitfire

2

Top autori în acest subiect

Chiar c? e b?trîn?, nu mai folose?te nimeni acele s?r?cii de unit??i, erau exotice pe atunci. Cotul, palma, ocaua, stînjenul, leghea, carul, po?ta, talantul... erau o dat? unit??i de m?sur?, în curînd mila, piciorul, ?i inch-ul vor dispare ?i ele. :ras:

Link spre comentariu

la ce vârst? are, nu cred c? e disponibil? pentru consultare în nici o bibliotec? din ?ar?!!!!mai ales c? e o carte care "spune" fin: b?, românii nu au fost numai cocalari!!!! :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator cyclonb

Vedeti lucrarea lui Mihail Konteschweller"Radioelectricitate", 1944

imposibil sa te ocupi de lampi, si sa nu citesti aia, e geniala, excelente constructii pe tuburi,

plus o superba descriere a montajului Barkhausen Kurtz.

Recomand!

minunat, si de unde vrei s-o scoatem???

nu de alta, dar ar fi o lectura interesanta, chiar daca nu esti "lampar cu microb"!!!!

Uitati de-aici, editia a I-a, 1940 :

Posted Image

Urmeaza in curand si editia a II-a (1941).

Bafta!

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Salut ! Nu vreau sa mai deschid inca un topic legat de condensatoare .Am niste condensatoare care au doar doua culori pe ele Cum pot sa'mi dau seama ce valori au ? de EX.: ROSU - MARO ; ARGINTIU - MARO ; ALBASTRU - MARO . Pe unde am cautat nu amgasit decat cu trei culori .Multumesc anticipat !

Link spre comentariu

nu stiu daca sunt condesatori sau nu . Acum nu am niste poze sa pun. Dar ieri am spart unul din ei la servici. Am vazut ca avea un fel de armaturi din ' mica 'din aceasta cauza am presupus ca este condensator. sper ca pot sa pun maine o poza .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări