Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

spray contact

cioarga

Postări Recomandate

cine i mi recomanda un spray contact bun si ieftin pentru potentiometre si alte dracii , cu ungereeu am avut ceva bun si nu mai gasesc ( ceva cu G .....)dar sa fie ceva ce gasesc pe piata (TME si altele)multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cioarga

6

• cipriyan123

3

• mircea888

2

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

vezi la TME ,ca au ceva bun din gama CONTACT-CHEMIE(spray-ul se numeste CONTACT WL....nu mai stiu ce avea dupa wl ).era destul de bun...acum eu am facut rost de altceva mai bun -LEXITE EXTRA.......

Link spre comentariu

eu am folosit celebrul R-11 si pot spune ca am fost oarecum multumit. e adevart ca am folosit numai ciudatenii: unul de la PHILIPS dar nu avea un con distinctiv si altul KontaKt- nu mai stiu cum care mirosea rau a portocale :rade:la piesele "masive" (comutatoare,pastile de contact) WD40 e perfect ! :da

Link spre comentariu

Eu am cumparat acum un an un M-33 si sunt foarte multumit de el, l-am folosit de fiecare data cu succes la potentiometre si comutatoare (la aparatura audio de obicei) sprayul asta chiar a salvat cateva aparate ce pareau a avea defecte grave.

Link spre comentariu

pe dracu gasit ca transportul e 35 ron si spray ul 15 ron :speriat am renuntat la comanda ca nu am mai avut ce comanda de la firma respectiva ca sa merite transpunde gasesc spray R11 ???? (sau altceva ce ati folosit voi si stiti ca merge )M-33 cred ca este mai mult pt ungere

Link spre comentariu

si eu am crezut initial ca M-33 este mai mult pentru ungere dar sub capac avea un prospect in care se spunea de curatarea comutatoarelor si potentiometrelor.totusi si-a facut treaba, daca gasesti in vreun magazin fizic merita sa-l iei ca nu e mai mult de 15lei.

Link spre comentariu

R10-luat de la Dioda acum cca 1 an si ma impac f bine,unde nu face asta treaba nimic altceva nu a ajutat,

curata si unge,la potentiometri face minuni si are remanenta(nu trebuie dat in fiecare zi :rade: )

Posted Image

http://i41.tinypic.com/x56xiv.jpg -am putea ruga pe cineva care a stat in Italia oarece vreme sa ne traduca,

e tradus ca de obicei in toate limbile pamantului,mai putin romana :rade:desi,ce e important de retinut

se intelege...

Link spre comentariu

eu mai foloseam G-22 de la tata de la servici. Am salvat butoanele pt geamuri de la o Skoda, am curatat telefonul si pe unde pare ca scartaie treaba; pe pontetiometre nu l-am incercat personal. Stiu ca il folosesc cei de la GSM si la tata la servici, adica la PRAM si TM.

Link spre comentariu

da , G-22 am avut si eu si facea treaba ( nu mi am mai amintit ce urma dupa G...)dar de cateva zile l am terminat si nu mai gasesc si acum ma vad in postura de a cauta un inlocuitor

Link spre comentariu

Lexite extra este agent de curatare si degresare foarte bun dar lasa suprafata uscata.Pentru lubrefiere,este foarte bun NC 123 (tot produs CHEMSEARCH)-lasa o pelicula continua si persistenta.off topic:sa ne convinga ce produse bune are,un voiajor Chemsearch a luat o sticla de plastic cu apa,un motor cu colector -de risnita Electroarges-pe care l-a inpregnat cu nc123 sdi l-a introdus functionind in apa.A mers 10-15 minute fara probleme,chiar au disparut scinteile de la perii.Sunt agenti voiajori care colinda cred toate societatile sa-si vinda produsele.Daca va intereseaza,intreb ce agenti aveti in zona si cer nr. de telefon.Dezavantaj:vind produse la un anumit ambalaj-nr.bucati.De obicei eu cumpar 4+4+4 (12 buc-o cutie NC 123,Lexite extra si agent de deblocareYield)

Link spre comentariu

a venit azi la mine la serviciu un agent de la KENT(nu e vorba de tigari),cu o gramada de spray-uri(de contact,de curatat,de curatat cauciuc,ceva cu vaselina-,si multe altele....)abia maine vad cat sunt de bune....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări