Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Engel eyes HOME MADE

mecaboy

Postări Recomandate

Buna ziua.Aceste mici jucarioare le-am m-ai prezentat si pe un alt forum,probabil unii dintre voi le-ati vazut altii nu.Aceste engel eyes sunt facute din bachetele de la jaluzelele,baghete incolore.Dupa ce le-am taiat la dimensiunea pe care am dorito,le-am bagat in cuptoru si le-am lasat pana au devenit mai moi,apoi le-am scos din cuptor si am incercat sa le indoi dupa forma unei conserve.Binenteles,nu am reusit sa realizez din prima indoirea perfecta,asa ca am bagat iarasi bagheta in cuptor pana sa incalzit si bineteles am continuat iarasi cu indoirea dupa conserva.Dupa ce am realizat forma,am trecut la realizarea seanturilor,acestea le-am facut cu panza de bomfaier(am incercat si cu minifreza dar nu mi-a placut deoarece "spanul" ramnea lipit de suprafata cercului,probabil nu am avut discul adecvat.Dupa realizarea seanturilor urmeaza gaurirea in capete pentru a introduce ledul.Dupa ce introducem cele doua ledul si cu rezistentele aferente,urmeza sa intoarcem cercul cu fata fara seanturi catre noi si sa lipim o banda refrectorizanta (culoarea aluminiului sau daca nu aveti aceasta banda puteti sa lipiti cu ajutorul scociului foite de aluminiu din cele folosite la impachetarea sendvisurilor).aceasta banda se pune pentru a reflecta lumina mult mai bine si pentru a fi o lumina la aceasi intensitate pe toata suprafata cercului.Eu nu am apucat sa pun aceasta banda dar sunt foarte multumit de rezultat.In poza nu se vede lafel de uniforma lumina cum se vede cu ochiul liber,pozele fiind facute cu telefonul mobil si avand o calitate foarte slaba.

P.S.Era sa uit,capetele unde sunt ledurile vin si ele acoperite cu aceasta banda pentru acelasi mtoiv...refrectarea uniforma a luminozitatii

Posted Image

Posted Image

Aici aveti o poza cu jucaria montata de o alta persoana care a realizat aceste inele http://www.clubford.ro/download/file.ph ... &mode=view Pacat ca si acestea sunt facute cu telefonul mobil

Tutoriaul video il gasiti aici http://video.google.com/videoplay?docid ... 9061120203

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• mecaboy

3

• miron1947

2

• tranzistor

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări