mecaboy Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Buna ziua.Aceste mici jucarioare le-am m-ai prezentat si pe un alt forum,probabil unii dintre voi le-ati vazut altii nu.Aceste engel eyes sunt facute din bachetele de la jaluzelele,baghete incolore.Dupa ce le-am taiat la dimensiunea pe care am dorito,le-am bagat in cuptoru si le-am lasat pana au devenit mai moi,apoi le-am scos din cuptor si am incercat sa le indoi dupa forma unei conserve.Binenteles,nu am reusit sa realizez din prima indoirea perfecta,asa ca am bagat iarasi bagheta in cuptor pana sa incalzit si bineteles am continuat iarasi cu indoirea dupa conserva.Dupa ce am realizat forma,am trecut la realizarea seanturilor,acestea le-am facut cu panza de bomfaier(am incercat si cu minifreza dar nu mi-a placut deoarece "spanul" ramnea lipit de suprafata cercului,probabil nu am avut discul adecvat.Dupa realizarea seanturilor urmeaza gaurirea in capete pentru a introduce ledul.Dupa ce introducem cele doua ledul si cu rezistentele aferente,urmeza sa intoarcem cercul cu fata fara seanturi catre noi si sa lipim o banda refrectorizanta (culoarea aluminiului sau daca nu aveti aceasta banda puteti sa lipiti cu ajutorul scociului foite de aluminiu din cele folosite la impachetarea sendvisurilor).aceasta banda se pune pentru a reflecta lumina mult mai bine si pentru a fi o lumina la aceasi intensitate pe toata suprafata cercului.Eu nu am apucat sa pun aceasta banda dar sunt foarte multumit de rezultat.In poza nu se vede lafel de uniforma lumina cum se vede cu ochiul liber,pozele fiind facute cu telefonul mobil si avand o calitate foarte slaba. P.S.Era sa uit,capetele unde sunt ledurile vin si ele acoperite cu aceasta banda pentru acelasi mtoiv...refrectarea uniforma a luminozitatii Aici aveti o poza cu jucaria montata de o alta persoana care a realizat aceste inele http://www.clubford.ro/download/file.ph ... &mode=view Pacat ca si acestea sunt facute cu telefonul mobil Tutoriaul video il gasiti aici http://video.google.com/videoplay?docid ... 9061120203 Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 nu prea ne ajuta linkul :cry: Nu sunte?i autorizat s? desc?rca?i acest fi? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 nu prea ne ajuta linkulVedeti filmuletul de pe google(link-ul 2). Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 p-ala l-am vazut ms Link spre comentariu
tranzistor Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Unde zici ca gasesti baghete din alea transparente? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 baghete din alea transparente?Sunt cele de actionarea rotirii a jaluzelelor cu lame. Link spre comentariu
mecaboy Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Eu le-am cumparat din praktiker Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 cu dremelul ar trebui sa mearga bine la o viteza mai micasi daca ramane plasticul pe langa,il dai jos cu mana dupa ce se raceste,ca pica usor Link spre comentariu
mecaboy Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Sa sti ca nu prea a cazut usor,erau bucati care nu cadeau usor,deci...viteza a fost prea mare.Am sa mai incerc sa vad cum merge Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 pai trage de ele cu o surubelnita/patent,din ce am vazut,nu s rupe si plasticul utilsi nici nu insista pe un loc,nu apasa asa tare etc Link spre comentariu
Vizitator ciughi Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 salut as vrea sa stiu si eu ce fel de leduri sa folosesc si ce rezistente ms Link spre comentariu
bughy_sk8 Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Da vreau sa fac si eu unele :DCe leduri si ce rezistente daca se poate. Mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum