Administratori Badman Postat Aprilie 25, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Deci mi-a disparut butonul de stand by, au ramas doar butoanele de restart si shut down :(de fapt este acolo dar nu mai poate fi accesat, am cautat tot netul dar nu am gasit nimic care sa il aduca inapoi, nu l-am folosit niciodata dar ma enerveaza ca sa ascuns asa din senin Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 25, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 25, 2009 nu am schimbat nimic Link spre comentariu
junior Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Poti folosi hibernate in loc de standby.Cam acelasi lucru. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 25, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 25, 2009 si ala a disparut de tot Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 25, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Am patit si eu asta acum cativa ani..dar nu imi aduc aminte cum am rezolvat, in device manager apare ceva cu probleme? "x" sau "!" ?nu apare nimic cu nimic, doar au disparut si din power management si de pe tot locul Link spre comentariu
2informaticos Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Cel mai des cauzeaza problema asta lipsa driver-ului video. Reinstaleaza-l, daca totusi este prezent.Verifica deasemenea daca este activata optiunea Hibernate in Power Management.Una din astea doua ar trebui sa corecteze problema... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 26, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 26, 2009 hibernate a disparut si elnu e de la driverul videoam sa reinstalez wingozu cand o sa am timp Link spre comentariu
danb1974 Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Pentru stby tre sa fie toate driverele corecte instalate si functionale si sa nu te joci prin bios sa dezactivezi acpiHibernate se activeaza/dezactiveaza din control panel de la power options Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 26, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 26, 2009 eu ce incerc sa zic aici ?NU esista nici hibernate in control panel si nici stand by NICAIERI !!! au disparut pur si simplu acele optiuni. Au disparut din senin fara ca cineva sa umble la nimic, in bios este totul OK Link spre comentariu
ssilvviu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Cand apesi Ctr+Alt+Del apare task manager?Presimt ca e de la un virus.Am patit si eu acum cateva luni. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 27, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Apare Link spre comentariu
LevyB Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Variante: 1) deschide un command prompt (cmd) si da-i powercfg /hibernate on 2) click dreapta pe desktop Display Properties -> ScreenSaver -> Power -> Hibernate, pune-i bifa la Enable hibernation 3) daca variantele de mai sus nu functioneaza, joci mai dur: http://support.microsoft.com/kb/893056 La mine a mers prima varianta, dar cu windows-u nu stii niciodata Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 27, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 27, 2009 da-l in gaoz de wingoz ca nu merge nici cu una din metode Link spre comentariu
2informaticos Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Ai incercat un System Restore la o data anterioara problemei respective?Daca nici asa nu se rezolva, atunci verifica totusi setarile BIOS si driver-ul video. Daca mai lucreaza si altcineva pe calculatorul respectiv, poate o fi schimbat ceva si nu-ti spune... Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 f? backup la datele importante de pe c:, formateaz? ?i reinstaleaz? de la 0!!!renun?? la ideea cu reparatul, o s?-?i ia foarte mult timp, ?i nu rezolvi garantat problema!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum