Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV. Funai Model " TV - 2000A MK6 "

ROBEERT

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

10

• ROBEERT

8

• augustin

3

• SASSU

1

Top autori în acest subiect

la tv funai programarea se face DOAR DUPA PANOUL TV!tc p570 sau p1708 nu fac acest lucru,nici macar tc originale

Daca apas pe oricare din butoanele de pe panou ,adica pe ''auto memo'' sau ''Tuning" nu se intampa absolut nimik...sa fie oare defect Procesorul?
Link spre comentariu

din cat imi amintesc pe panoul frontal are 2 sau 3 butoane legate de tuning.cu unul se acceseaza functia tuning si cu urmatorul se activeaza cautarea propriuzisa,deci se apasa pe automemo,apoi tuning.Cum a spus si domnul palcu trebuie verificate intai butoanele cu ohmetrul,eventual inlocuite cele defecte.

Link spre comentariu

,

Daca apas pe oricare din butoanele de pe panou ,adica pe ''auto memo'' sau ''Tuning" nu se intampa absolut nimikomul specifica clar,deci intelegem ca nici nu se afiseaza pe ecran vreo comanda,daramite sa o mai si faca dl.TV cu pricina
Link spre comentariu

Acest tv face tuning doar din panoul frontal. verifica swich-ul de search si llipiturile TMP-ului. Daca OSD-ul are "neregularitati" si se blocheaza procesorul dupa un timp de functionare, acesta este defect.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Merita incercarea cu prinderea unui radiator de racire pe procesor. Am facut si eu la cateva TV ( uri ) si au mers perfect. Se unge radiatorul cu niste vaselina siliconica pentru ca transferul de caldura sa se faca corect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări