Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV. Funai Model " TV - 2000A MK6 "

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara, am primit acest TV la reparat si clientul m-a rugat si de o telecomanda. Din pacate sasiul nu-l stiu. Problema e ca l-am dat clientului si nu mai stiu ce integrate contine. Poate modelul de pe capac e suficient. Am rasfoit un catalog de telecomenzi si pt. acest model nu am gasit. Stie careva ce telecomanda se potriveste la acest model? ( bine-nteles sa faca toate functiile ). Inca o data, imi cer scuze ca nu am venit cu lectia invatata la acest subiect. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

10

• ROBEERT

8

• augustin

3

• SASSU

1

Top autori în acest subiect

Buna seara, am primit acest TV la reparat si clientul m-a rugat si de o telecomanda. Din pacate sasiul nu-l stiu. Problema e ca l-am dat clientului si nu mai stiu ce integrate contine. Poate modelul de pe capac e suficient. Am rasfoit un catalog de telecomenzi si pt. acest model nu am gasit. Stie careva ce telecomanda se potriveste la acest model? ( bine-nteles sa faca toate functiile ). Inca o data, imi cer scuze ca nu am venit cu lectia invatata la acest subiect. Multumesc.

Ce meniu are? Cum are afijajul pe ecran ?
Link spre comentariu

Ce meniu are? Cum are afijajul pe ecran ?
Din pacate nu mai tin minte ca l-am reparat inainte de Paste. V-am spus, imi cer scuze, clientul l-a luat dupa ce l-am reparat asa fara telecomanda sa-l aiba de Paste si a ramas ca dupa Paste sa-i dau o telecomanda la el.
Link spre comentariu

draga robert,totdeauna o tc conceputa pentru un tv cu procesor capabil sa faca si TXT,va fi 100% functionala pt un tv care foloseste un procesor care nu are si TXT;in cazul nostru P570 merge pe cam toate tv Funai,cu sau fara TXT(cu ceva exceptii,desigur) iar 1708 pe cele fara txt

Link spre comentariu

Revin cu acest junghi, mi-a venit astazi inapoi cu sursa marita ( U1 vreo 150 volti in loc de cca. 110 volti ), am avut azi aceasta " SURPRIZA CU ANDREEA MARIN " ( vorba vine ). Atat am facut, l-am pus pe masa si i-am gasit dioda de protectie de pe U1 in scurt, si m-am cam prins ca i-a crescut sursa. Intr-adevar cum v-am spus mai sus U1 cca. 150 volti. Rugamintea mare este daca are careva schema acestui junghi de televizor?Multani fain. :sparge:

Link spre comentariu

Uite schema . Atentie la trz. de linga optocuplor !

Televizor rezolvat. Multumesc mult domnule Megan pentru schema. Defectul a fost tranzistorul PNP din optocuplor. I-am pus un 2SA1013, i-am schimbat c-urile si acum merge batraneste ( U1 = 115 volti, nu 160 cum era ), l-am tinut in proba azi la atelier toata ziua, merge corect.Inca o data, mii de multumiri pentru schema.
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Buna ..Am si eu o intrebare legata de telecomanta pt acest model de tv.....Am o telecomanta la el pe care scrie 1708...dar nedumerirea mea este dc nu pot sau nu are telecomanda functia de ''meniu''..sau de ''tuning''....Mai exact eu as vrea sa caut posturile tv si sa le memorez in ordinea dorita de mine...dar pe telecomanda asta nu am gasit asa ceva.....Ce ma pune pe ganduri este faptul ca tv are pe partea frontala butoane de ''TUNING''...Dar pot sa tin apasate pe ele oricat timp as vrea ca nu se intampla nimik......oare telecomanda 1708 nu are aceasta funcie de cautare?...si dc nu merge de butoanele de pe panoul tv-ului?......Si as mai avea o intrebare am gasit o telecomanda originala dar este pt FUNAI TV-2000A MK7..NU MK6...Este buna aceasta?Va Multumesc!!!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări