Vizitator dass101 Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Salut la toata lumea.Sint nou pe forum si am citeva cunostinte absolut elementare despre amplificatoarele pe lampi pt chitara. Intrebarea mea este daca exista cineva in Bucuresti care sa se bage la un amplif de putere mica (maxim 30 W) dar facut ca model de versatilitate dupa THD Univalve.Anyway, sint oricum interesat de cumpararea unui amplificator mic. Cine face asa ceva in Bucuresti e rugat sa imi dea un semn.Multumiri anticipate,Dragos Link spre comentariu
Vizitator panda Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 ma ocup de amplificatoare pt. chitara pe tuburi de 40 ani!!!!!!!contact la 0724198970 si totul devine foarte simplu. Link spre comentariu
DorinD Postat Noiembrie 29, 2005 Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 Tamas, ai construit asa ceva, poate fi ascultat undeva? Link spre comentariu
overdrive Postat Noiembrie 30, 2005 Partajează Postat Noiembrie 30, 2005 Oameni buni sa fim seriosi!Principala calitate a tuburilor este ca functioneaza in vid(aproape total-mai sint si gaze inerte bineinteles) dar cum naiba sa actioneze grila aia cu randament in configuratia aia(oricum necesita 80V pe asa zisa grila)?.Asa ca ciudatenie tehnica da dar nu pentru chestii serioase. Asa ca nu va mai agitati ca sprayul. :tonqe: Link spre comentariu
DorinD Postat Noiembrie 30, 2005 Partajează Postat Noiembrie 30, 2005 Overdrive, de ce vrei tu sa strivesti corola de minuni a lumii? Link spre comentariu
Vizitator panda Postat Noiembrie 30, 2005 Partajează Postat Noiembrie 30, 2005 teoretic merge caci am mai vazut asa ceva;problema este un dreiver in stare sa furnizeze o asemea tensiune! un dreiver foarte bun furnizeaza 20v. problema este ca dreiverul devine foarte complicat si greu de adaptat. am vazut cu multi ani in urma o schema de orga electronica care se baza tot pe tuburi de neon.personal nu as incerca aceasta schema de amplificator. Link spre comentariu
Vizitator freshair Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 Salut Si eu sunt din Chisinau. Prietenii mei din Romania ma roaga sa te gasesc si sa vad tuburile tale de neon. Crezi ca putem lua legatura? Da-mi un e-mail la adresa:[email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum