Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pick-up-ul PA 2040

ctepeo

Postări Recomandate

De?i nu e pe l?mpi, întreb de el.P??esc o chestie ciudat? cu el: am b?gat cablul din ie?irea Tape direct în radioul Capri (în intararea de pick-up) ?i nu se aude; îns? dac? bag printr-un casetofon deck se aude. De ce?Ce frecven?? audio reproduce doza CS 29?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

6

• miron1947

6

• q_acdc

1

Vizitator viobio

De?i nu e pe l?mpi, întreb de el.P??esc o chestie ciudat? cu el: am b?gat cablul din ie?irea Tape direct în radioul Capri (în intararea de pick-up) ?i nu se aude; îns? dac? bag printr-un casetofon deck se aude. De ce?Ce frecven?? audio reproduce doza CS 29?

cablul are 5 pini nu se pupa iesirea din pikup cu intrare din caprimodifica legaturile la cabluai mufe 5DIN la ambele capete ,lasa masa asa cum este lipita si muta firele de la canalele s,d in partea opusa fata de cum au fost lipite
Link spre comentariu

Cablul scump are 5 fire, pentru toti pinii.Nu te crampona de cablu, cumpara-ti vreo citiva metri de cablu stereo ecranat, doua mufe DIN 5, si fa-ti propriul tau cablu. E tot aia.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu cred c? am avut vreodat? prospectul la el :nas: Dac? îl aveam, m? uitam acolo, c? sigur scria cât ?i nu mai era nevoie s? întreb aici!

stefan ,se aude bine,o sa fii multumit de el,depinde si de calitatea discurilor si de ce incinte ai
Link spre comentariu

Am un pickup identic, n-am la îndemîn? schema dar exist?, a? putea s-o caut mîine ?i s-o scanez, din cîte ?tiu eu amplificatorul reproduce 20 Hz-20 kHz (m? rog, m? îndoiesc sincer...) iar doza merge pîn?-n 16 kHz.Mie mi-a murit poten?iometrul de volum, un monstru cu 3 prize mediane utilizate pentru corec?ia fiziologic? ?i mi-am f?cut la repezeal?, pentru c? n-am avut chef s? m? mai încurc cu el (era voluminos) un amplificator cu schema din datasheet cu TDA 2030 (care se afl? în PA 2040 - cine îmi explic? ?i mie de ce, de?i este f?cut cu 2030, se cheam? 2040? Marketing pe vremea aia, la Ziphona, firm? est-german? în plin comunism?), varianta cu A în coad?, cade furnizeaz? 18 W pe 4 ohmi, ?i sun? cu mult mai curat ?i mai lini?tit decît pickup-ul. Investi?ia a fost minim?: o carcas?, un traf, o punte recuperat? dintr-o surs? de calculator bulit?, doi electrolitici b?b?nei ?i un radiator nu foarte str?lucit. Plus c?bl?raia. Plus un corector pasiv Baxendall. Rezultatul e c? zgomot de fond (brum de retea) egal zero, claritate maxim? (?i nu ca la pickup), mul?umire grozav de mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări