ctepeo Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 De?i nu e pe l?mpi, întreb de el.P??esc o chestie ciudat? cu el: am b?gat cablul din ie?irea Tape direct în radioul Capri (în intararea de pick-up) ?i nu se aude; îns? dac? bag printr-un casetofon deck se aude. De ce?Ce frecven?? audio reproduce doza CS 29? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 De?i nu e pe l?mpi, întreb de el.P??esc o chestie ciudat? cu el: am b?gat cablul din ie?irea Tape direct în radioul Capri (în intararea de pick-up) ?i nu se aude; îns? dac? bag printr-un casetofon deck se aude. De ce?Ce frecven?? audio reproduce doza CS 29?cablul are 5 pini nu se pupa iesirea din pikup cu intrare din caprimodifica legaturile la cabluai mufe 5DIN la ambele capete ,lasa masa asa cum este lipita si muta firele de la canalele s,d in partea opusa fata de cum au fost lipite Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 ?i dac? bag prin deck... cum de se aude?Nu m? risc s? umblu la cablu c? am luat unul scump acuma! Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 ?i dac? bag prin deck... cum de se aude?Nu m? risc s? umblu la cablu c? am luat unul scump acuma! Pe vremuri exista un inversor .(mufa DIN) Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 ?i dac? bag prin deck... cum de se aude?Are iesirea pe ceilalti pini. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Cablul scump are 5 fire, pentru toti pinii.Nu te crampona de cablu, cumpara-ti vreo citiva metri de cablu stereo ecranat, doua mufe DIN 5, si fa-ti propriul tau cablu. E tot aia. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Odata,existau aceste inversoare.[attachment=1]Adaptor.JPG[/attachment] sau facut de Dvs.[attachment=0]Adaptor DY.jpg[/attachment] Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Dar ce gam? de frecven?e audio reproduce? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Cine,inversorul? Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Doza ?i pick-up-ul.... Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 In prospect nu scrie? Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Nu cred c? am avut vreodat? prospectul la el Dac? îl aveam, m? uitam acolo, c? sigur scria cât ?i nu mai era nevoie s? întreb aici! Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 In mod normal si doza si amplificatorul acopera toata gama audio(pana la 18KHz). Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Nu cred c? am avut vreodat? prospectul la el Dac? îl aveam, m? uitam acolo, c? sigur scria cât ?i nu mai era nevoie s? întreb aici!stefan ,se aude bine,o sa fii multumit de el,depinde si de calitatea discurilor si de ce incinte ai Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Am un pickup identic, n-am la îndemîn? schema dar exist?, a? putea s-o caut mîine ?i s-o scanez, din cîte ?tiu eu amplificatorul reproduce 20 Hz-20 kHz (m? rog, m? îndoiesc sincer...) iar doza merge pîn?-n 16 kHz.Mie mi-a murit poten?iometrul de volum, un monstru cu 3 prize mediane utilizate pentru corec?ia fiziologic? ?i mi-am f?cut la repezeal?, pentru c? n-am avut chef s? m? mai încurc cu el (era voluminos) un amplificator cu schema din datasheet cu TDA 2030 (care se afl? în PA 2040 - cine îmi explic? ?i mie de ce, de?i este f?cut cu 2030, se cheam? 2040? Marketing pe vremea aia, la Ziphona, firm? est-german? în plin comunism?), varianta cu A în coad?, cade furnizeaz? 18 W pe 4 ohmi, ?i sun? cu mult mai curat ?i mai lini?tit decît pickup-ul. Investi?ia a fost minim?: o carcas?, un traf, o punte recuperat? dintr-o surs? de calculator bulit?, doi electrolitici b?b?nei ?i un radiator nu foarte str?lucit. Plus c?bl?raia. Plus un corector pasiv Baxendall. Rezultatul e c? zgomot de fond (brum de retea) egal zero, claritate maxim? (?i nu ca la pickup), mul?umire grozav de mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum