Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 problema e ca nu merge dupa 3 zile de munca scoate un sunet slab neamplificat mai prost ca ala care intra... este mono vreau sa l folosesc pe un subwoofer. atasez mai jos schema si o poza cu el. Mai am un integrat in caz ca asta e ars,asa ca ma gandesc sa l schimb. astept parerile voastre sau ... Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Ce vrei sa vedem din poza aia, transformatorul si radiatorul? Pune mana si fa niste poze clare cu modulul cat si cu partea de alimentare. La ce tensiune l-ai alimentat, pe ce sarcini il folosesti? Da mai multe detalii ca doar nu o sa ghicim problema ta. :nebun:Mai era un topic despre acest amplificator, de ce nu ai postat acolo? Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 4ohmi... am dat dat jos integratu de pe radiator si se incalzeste... trafu e de pe o statie veche 2x15w cu redresare 4x4700uf Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Inseamna ca are o putere foarte mica transformatorul, chiar daca el pare ca are o sectiune maricica. Ce tensiune scoate?Nu stiu de ce am eu impresia, dar tu ai alimentat amplificatorul cu tensiune dubla? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 din schema postata am observat ca,C2 e montat invers.nu te mai lua dupa scheme ''de magazin'' ca majoritatea sunt ''masluite'' intentionat.verifica cu atentie totul.succes! Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 e cu tensiune dubla transformatorul...c2 invers ? asa e desenat si sus pe cablaj :o Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 C2 trebuie sa vina cu plusul in pinul 14, nu in 6 cum e desenat pe schema, verifica daca asa l-ai motat pe cablaj. Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 intradevar :O asa e ! am inversat condensatoru vinovat dar tot asa se aude ... oare de ce era desenat gresit pe schema? partea proasta e ca am reusit sa ating de carcasa in timpul testelor si s au produs niste scantei acum pot sa trec la inlocuirea tda-ului? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Degeaba schimbi TDA-ul daca tot mai ai probleme pe acolo. Uite aici schema si cablaj pentru acest amplificator, corecteaza problemele dupa acesta schema.viewtopic.php?f=5&t=39655 Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 am schimbat tda ul...din pacate acelasi lucru sunet mai prost ca la intrare :cry: incep sa mi pierd rabdarea Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Dioda ai montat-o corect, ca nu se vede din poze, si nici culorile rezistentelor, esti sigur ca ai valorile corecte? Masoara cu ohmetru rezistentele, ca poate ti-a scapat vreuna. Apoi pune poze si cu sursa, pot fi problemele de acolo. Totusi, te-am intrebat de 2 ori, ce tensiune de alimentare ai? Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 nu am nici un instrument de masurat prin preajma, sunt in vacanta si daca nu i dau de cap pana duminica asa ramane... nici de alimentare nu stiu c sa ti spun stiu doar ca e un traf de pe o statie electromures 2x15w si ca il foloseam sa alimentez un amp cu 2 tda uri in punte ... in rest...rezistentele sunt ok ... un singur condensator e de 270nf in loc de 220nf ca n am gasit 2 lafel Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Ce culori sunt pe rezistentele acelea 2 cu fundal verde? Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 ai conectat st-by-ul la + ??? Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 da : am un buton care face asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum