Vizitator eucalipt Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Nu am gasit o sectiune legata de donatii sau ceva asemanator, imi cer scuza daca am postat in sectiune gresita, si rog un moderator sa mute in sectiunea adecvata. MultumescDonez aparat dvd /vcr / tuner tv Sony SLV-D950 . aparatul este in cutia originala, are telecomanda originala.DVD-ul nu l-am incercat niciodata, vcr in schimb merge cand are chef.Primitorul trebuie sa plateasca taxele de expediere prin posta romana sau curier rapid, sper sa nu faca careva vre-o gluma ca-l vrea si sa imi vina inapoi sa am de platit , adica as prefera sa-l trimit in ardeal undeva nu in zona de sud sau est a romaniei , imi cer scuze daca jignesc fara voie ( experienta ma obliga ) . pt poze ...folositi google Link spre comentariu
cipcirip Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 ...mie, mie.... Link spre comentariu
Vizitator eucalipt Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Se poate inchide, sunt 2 doritori, unul din ei sigur il va vrea.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum