Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MF4CH-50 switched capacitor filter

Postări Recomandate

Mai ghetoman,Max se da samples la Maxim, se dau sample la Analog Devices. Eu nu le-am luat din Ro, ci sample de la TI. Shi se dau shi in Ro samples, numai sa scrii frumos, ordonat shi respectuos.

done :roll: respectuos nam avut ce sa scriu ca i-am dat pe send samples.....acuma sa vedem de ajung ca au zis ca pe 20 le trimit.....tu ai platit ceva vama sau au reusit ei sa o plateasca...de la eu d epe site am inteles ca si ceva proble cu vama in rusia....bla bla bla...si sper ca nu ajung la arad la vama pentru 3 integrate :lol: :lol: iar chestia cu firma.....tu chiar ai firma? 8) 8)
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

11

• bogdanel

6

• cristianp

1

Gheto, ma bucur ca nu te-ai suparat. Este de intzeles sa fi obosit dupa garda. Esti medic/asistent sau? Iar TLC or sa vina doar la vara, :oops: , dar o sa vina. Eventual lasa-mi o adresa pe PM. O sa ma fac distribuitor de samples :lol:

Link spre comentariu

N-am firma. Respectuos ziceam sa scrii de vrei ceva de la TI, sau microchip, care nu mai trimit in RO din pagina de samples. Daca chiar vrei de la ei, trimit shi in RO, numai ca trebuie sa le dai un mail cu ce shi cum. Mie mi-au trimis, unui coleg nu i-au trimis, de unde concluzia mea ca trebuie scris frumos :). Iar samplele sunt doar sample, nu au valoare comerciala, dupa cum scrie shi in hartiile insotzitoare, asta in cazul in care se leaga tziganii de vameshi de ele (odata s-au legat cand au vazut factura de o suta shi ceva de USD, asteptau dar am facut pe prostul shi am scapat gratis). Spor la samples!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări