ghettoman Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 a auzit cineva de integratul asta MF4CH-50 switched capacitor filter este o schema de generator de semnal care il foloseste....am cautat pe net...si nimic :roll: Link spre comentariu
cristianp Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Poate schema urmatoare iti este de folos pt generare de semnale in gama respectiva http://www.myplace.nu/avr/minidds/ Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 26, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2005 din pacate nu :oops: .....de chiar vreau generator pe calc...folosesc un soft si placa de sunet...nu ma mai complic cu scheme care au nevoie si de calculator...ideea era sa imi fac un generator stand alone cu care sa mestresc amplifurile, filtrele si t/s-ul la boxe :wink:din toate schemele pe acre leam studia...asta pare cel mai ushor de gfacut...nu are becuri sau fotorezistentze pentru stabilizarea oscilatorului,nu are termistoare de sute de mii de lei.....etcdin pacate nu stiu de unde sa iau porcaria aia de integrat...sau macar un echivalent :evil: Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Circuit echivalent:TLC04-produs de Texas Instruments... Link spre comentariu
bogdanel Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Eu am facut un generator de semnal cu TLC04, dar l-am facut aiurea, in aer (paianjen), shi eram multzumit. Din nefericire am calcat pe el shi l-am facut placita. Deci daca ghettoman ne da shi un cablaj imprimat, ii vom fi pe veci recunoscatori . Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 27, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2005 asha arata facut asta e cablajul aici e tot articolulul @mister_rf.....multumiri pentru hint ...The TLC04/MF4A-50 and TLC14/MF4A-100 are monolithic Butterworth low-pass switched-capacitor filters. Each is designed as a low-cost, easy-to-use device ...doh...trebuia sa caut cu alt string..... :roll: ne apucam sal facem? :lol: SN74HC132-MBR QUAD 2-INP SCHMITT TRIGGER "B" 7,616 CD4013-MBR DUAL D-FLIP-FLOP 6,608 CD4017-MBR 5-STAGE DECADE CNTR/DIVID 5,812 SN74HC390-MBR / DUAL DECADE COUNTER 10.085 lei-numai la vitacom TL071CN-MBR 1xOPAMP 5-18V 4MHz LOW-NO 9,028 Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 27, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2005 TLC04 e de negasit :cry: :cry: :cry: :cry: am incercat la telezimex,vitacom,conex,capodimonte... Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Circuite similare: MAX291, MAX295, MAX7410, MAX7414. Si o schema de oscilator realizata cu MF6-50, detalii aici: http://www4.tpgi.com.au/users/ldbutler/AudioOsc.htm: Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 27, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2005 esti o comoara la casa omului :oops: :lol: :lol:s-ar parea ca pina la urma am o sansa sa il fac.... Link spre comentariu
bogdanel Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Eu am facut deja cablajul :wink: . Merci de link. Va anuntz cum merge de indata ce il asamblez. Inca o chestie: TLC04, de care am, avea SNR pe la 80db. In specificatzii se vorbeshte de distorsiuni de 0.8%. Eu cred ca distorsiunile sunt armonice, deci le potzi elimina daca mai tragi un TLC pe calea de semnal. Cum SNR ptr TLC e suficient de mare, ar trebui sa traga jos din distorsiuni. Voi ce zicetzi? Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 28, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2005 cablajul la care?...ala de la silicon chip?asambleazal si zi cum merge pe osciloscop....nu mai ai inca un tl? :roll: Link spre comentariu
bogdanel Postat Mai 15, 2005 Partajează Postat Mai 15, 2005 No, in sfatshit am avut shi eu vreme sa-l termin, deci sa nu va suparatzi ca raspund dupa doua saptamani. Cablajul este pentru primul, ala cu 390 in divizoare.De mers, merge. La ieshirea TL semnalul se vede ca din ieshirea unui sample&hold, sinus destul de acceptabil, dupa parerea mea. Spun acceptabil, deoarece nu pot da decat un raport subiectiv, privind ecranul osciloscopului. Baiul este ca rejectzia semnalului de esantionare este tare proasta, dupa parerea mea. Acolo a mai trebuie lucrat, deoarece se vede destul de tare dicretizarea in semnalul de ieshire. Dupa cum le-a calculat autorul, freq de taiere a filtrului de ordin1 facut cu AO este de zece ori mai mare decat frecventza maxima, ptr gama respectiva. Cu riscul da a avea neliniaritatzi de 1..2db, eu am modificat-o pana la 3 ori frecventza maxima, inlocuind rezistorii din feedbackul AO, de la 33 la 100K shi de la 68 la 220K. Shi acuma sunt multzumit, adica se ma vad distorsiunile de eshantionare doar prin faza 0 shi pi a sinusului. AO am pus un OP27, ca mie astea-mi plac.Spor la treaba shi voua! Link spre comentariu
ghettoman Postat Mai 16, 2005 Autor Partajează Postat Mai 16, 2005 spor la treaba my ass :x a draq de se gaseste un Switched-Capacitor Filter in romania..sau eu personal nam gasit....nici tlc nici max...nimic.te rog sa-mi zici si mie de unde le-ai cumparat :? Link spre comentariu
bogdanel Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 Mai ghetoman,Max se da samples la Maxim, se dau sample la Analog Devices. Eu nu le-am luat din Ro, ci sample de la TI. Shi se dau shi in Ro samples, numai sa scrii frumos, ordonat shi respectuos. Mai am un TLC04, dar acuma sunt plecat shi revin doar la vara, astfel incat daca asteptzi pana atunci, tzi-l voi trimite.Cam offtopic:Acum cu tot respectul pentru schema pe care ne-ai pus-o la dispozitzie, de ce nu incerci sa ne faci o mai buna impresie scriind corect gramatical? In ultima propozitzie ai facut doua gresheli de ortografie, shi cred ca multzi le fac intentzionat. Aproape ca nici nu-tzi mai vine sa mai dialoghezi cu autorul cand vezi cum scrie. Sper sa nu te superi, dar e pacat de contzinutul tehnic sa apara intr-un astfel de ambalaj. Link spre comentariu
ghettoman Postat Mai 17, 2005 Autor Partajează Postat Mai 17, 2005 Mai ghetoman,Max se da samples la Maxim, se dau sample la Analog Devices. Eu nu le-am luat din Ro, ci sample de la TI. Shi se dau shi in Ro samples, numai sa scrii frumos, ordonat shi respectuos. Mai am un TLC04, dar acuma sunt plecat shi revin doar la vara, astfel incat daca asteptzi pana atunci, tzi-l voi trimite.Cam offtopic:Acum cu tot respectul pentru schema pe care ne-ai pus-o la dispozitzie, de ce nu incerci sa ne faci o mai buna impresie scriind corect gramatical? In ultima propozitzie ai facut doua gresheli de ortografie, shi cred ca multzi le fac intentzionat. Aproape ca nici nu-tzi mai vine sa mai dialoghezi cu autorul cand vezi cum scrie. Sper sa nu te superi, dar e pacat de contzinutul tehnic sa apara intr-un astfel de ambalaj.eram dupa o garda de 48 de ore :roll: ....ma mir ca numai 2 gresheli am facut :oops:p.s. asha e bine? :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum