Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pe 6v

Vizitator marius15g

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalinux2004

2

• hugo

1

• Jimmy

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

in principiu da, dar nu vei obtine o putere imensa, poti incerca totusi tda2822m care fata de LM-ul prezentat mai sus scoate cam 0,5 w pe la 12 v cu un multiplicator de tensiune

Link spre comentariu

eu sincer nu ii vad rostul....la ce iti foloseste....sper ca nu ai de gand sa dai maneaua in blana pe strada si cu difuzorul in rucsac....pentru asta s-au inventat handsfree-urile...

Link spre comentariu
Vizitator marius15g

eu sincer nu ii vad rostul....la ce iti foloseste....sper ca nu ai de gand sa dai maneaua in blana pe strada si cu difuzorul in rucsac....pentru asta s-au inventat handsfree-urile...

nu ca nu imi plac manelele :rade:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am facut eu cu TDA2822 in punte si suna bestial pt 6v. Fa'i si un high pass la 100Hz pe intrare daca il faci pt boxe mici, si o sa se auda si mai bine.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Daca este cineva interesat de cablajul amp ptr tda2822 stereo in punte poate sa-l foloseasca pe asta.Functioneaza din prima si este adevarat ca se aude bine ptr 6V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări