LUCI Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Am si eu citeva intrebari in legatura cu schema de mai sus: 1.Are cineva lista de piese+cablaj? 2.Ce finali ar trebui sa folosesc(la un pret convenabil)? 3.Ampu asta chiar scoate 200W in 8 ohm? Mersi anticipat Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 alimentat la +-70V scoate si mai mult...si daca folosesti finalii aia din schema.. (nu vad poza prea bine ..dar cred ca e vorba de laterali) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Sunt laterali si costa MUlt.... Link spre comentariu
habarnam Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 pune linkul original si daca e ceva de treaba ampliful asta ii fac eu cablaj, si il modificam pentru niste finali pt buzunarele noastre :wink: Link spre comentariu
Vizitator ipacretzu' Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Am mai vazut si eu schema aia de mai multe ori (nu sunt sigur dar parca era si pe site la Holton intr-o vreme) si finalii erau 2SK1058 / 2SJ162 si intr-adevar e vorba de laterali. Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Despre acest amplificator gasiti la http://www.aussieamplifiers.com/lateral.htm cine doreste schema si cablajul in .pdf sa lase un mail Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Adresele se dau prin PM nu pe forumul public deci sunt nevoit sa vi le sterg. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Are cineva schema de la amplificatorul cvasicomplementar care era pe site-ul scris de Dj_tymy? Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 amplificatorul este pus de Vasile si il gasiti aici si cu discutii despre el http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=1770&postdays=0&postorder=asc&highlight=cel+mai+simplu&start=90 Link spre comentariu
Adi Florin Postat Aprilie 28, 2005 Partajează Postat Aprilie 28, 2005 Nu ai inteles bine. Pe site-ul acela era o schema de amplificator cu etaj de iesire cvasicomplementar, dar a fost scoasa de acolo. Scoate si tu "/lateral.htm" din adresa scrisa de tine si adauga "/n-channe.htm" si o sa iti dai seama despre ce e vorba. Repet: A facut cineva acel amplificator cu etaj cvasicomplementar? Are cineva schema lui? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum