Vizitator newjomo Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Vreau sa fac o retea wireless la tara pe o distanta de 1-2 km si vreau sa stiu materiale necesare ... Link spre comentariu
mbtcmc Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Sa conectezi doua computere intre ele sau mai multe? Link spre comentariu
Vizitator newjomo Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Doar doua Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Acces point-uri 2 la numar, antene directionale puse una catre alta, si gata. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 ceva de genul este la noi la tara pt net, cu o antena principala si cei care nu vroiau sa platesca mult cablu li se monta o astfel de antena, si bineinteles intre toti userii exista o retea localadin cate stiu eu bate cativa km bunieu am optat pt cablu deoarece "pica" foarte rar, dar nici pe cei cu antena nu iam auzit plangandu-se de inconveniente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum