Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia n73 si 3120

micu_Ovi

Postări Recomandate

Am o mare problema :in urma cu vreo 5 luni mi-am scpat n73 pe jos si mi s-a rupt butonu de volum aproape de sageata in sus . a mers asa cam o luna pana intr-o sera cand din prea mult zel am rasucit butonu invers ca sa dau o piesa mai tare si am reusit sa rup acel mic contact de dat mai tare :nerv :41 mai incet merge si acum ,dar deja ma dispera sa nu pot face o poza cu zoom asa ca m-am gandit sa-l repar. cam cat m-ar costa toata afacerea? am observat ca sunt uni care se ocupa cu asa ceva si poate im pot spune un pret informativ!si inca ceva cat m-ar costa o carcasa cu sau fara jostick ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micu_Ovi

7

• ratza

4

• ghimpe--

2

• MihaiGSM

2

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Pt acel contact, iti recomand sa mergi la un service,in urma expertizei,ti se va da un pret.cat pentru carcasa,gasesti cam pe toate site-urile de accesorii de telefoane,cele fake sunt mai ieftine,preferabile cele originale, pt ca sunt de mai buna calitate.joystick-ul,daca vrei doar capacul,are un pret derizoriu.daca este mecanismul,la n73 este cu tot cu keyboard (care contine si slotul de card ).sper ca te-am ajutat.sarbatori fericite!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări