micu_Ovi Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Am o mare problema :in urma cu vreo 5 luni mi-am scpat n73 pe jos si mi s-a rupt butonu de volum aproape de sageata in sus . a mers asa cam o luna pana intr-o sera cand din prea mult zel am rasucit butonu invers ca sa dau o piesa mai tare si am reusit sa rup acel mic contact de dat mai tare mai incet merge si acum ,dar deja ma dispera sa nu pot face o poza cu zoom asa ca m-am gandit sa-l repar. cam cat m-ar costa toata afacerea? am observat ca sunt uni care se ocupa cu asa ceva si poate im pot spune un pret informativ!si inca ceva cat m-ar costa o carcasa cu sau fara jostick ? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 nu stie nimeni ? Link spre comentariu
nightmares993 Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Pt acel contact, iti recomand sa mergi la un service,in urma expertizei,ti se va da un pret.cat pentru carcasa,gasesti cam pe toate site-urile de accesorii de telefoane,cele fake sunt mai ieftine,preferabile cele originale, pt ca sunt de mai buna calitate.joystick-ul,daca vrei doar capacul,are un pret derizoriu.daca este mecanismul,la n73 este cu tot cu keyboard (care contine si slotul de card ).sper ca te-am ajutat.sarbatori fericite! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum