micu_Ovi Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Stie cineva un gasesc ceva schite ca sa desfac aceste telefoane . ?La nokia 3120 nu e asa complica treaba ca are niste surube si carcasa e detasabila. Se aude naspa difuzoru. poate ca trebuie inlocuit . dar sper sa fie doar praf sau ceva surt.La nokia n73 am impresia ca e ars un dif . Si habarnam cum sa desfac carcasa aceaia + ca mi-as schimba tastatura .M-as duce la service dar am nevoie de telefone si dureaza mult la ei + ca de multe ori ( la alte telefoane) le-am primit inapoi mai stricate decat le-am dat Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 http://www.excelldirect.com/images/noki ... album.html Pentru 3120 cau?i tu. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Aprilie 23, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2009 merci. iti trbuie ceva program special pentru asa ceva sau e pe telefon? ca nu se vede bine unde intra ala. unde gasesc sa cumpar niste surubelnite dinacelea micutze pentru desfacut surubele steluza ( nu stea) Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 eu am comandat de pe site de la mivarom o trusa cu surubelnite de toate felurile la pret foarte bun http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=3039 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 MihaiGSM, ce calitate au surubelnitele alea? Daca surubul este mai strans si ai nevoie de putina forta, se desface surubul sau se toceste surubelnita? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 mi nu mi se deschide linku Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 inlocuieste "_" cu "." Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 MihaiGSM, ce calitate au surubelnitele alea? Daca surubul este mai strans si ai nevoie de putina forta, se desface surubul sau se toceste surubelnita?Sunt bunisoare surubelnitele alea, le folosesc de cateva luni si nu s-au tocit. Evident, se pot achizitiona si mai scumpe de pe www.squaregsm.ro unde 1 buc surubelnita pentru nokia este cca 8 lei cea mai ieftina Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 dar ca sa cumperi de acolo iti trebuie firma sau sa fii PFA...probabil ca site-ul respectiv se preteaza la service-uri care se respecta... Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 cine ma poate ajuta cu un rotateme.exe pentru n73? Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Vorbe?te cu Samir, cel care a f?cut aplica?ia ?i spune-i s?-?i trimit? o versiune cu un UID de test ca s? o po?i semna pe SymbianSigned. [email protected] Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 SI de SAMIR unde dau ? Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 P?i nu ?i-am dat mailu' mai sus? [email protected] Link spre comentariu
nightmares993 Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 sunt putin offtopic, dar se gasesc pe net nist aplicatii cum ar fii handwave sau ninja strike care folosesc camera telefonului ca un senzor de micare.am impresia ca trebuie semnate cu symbiansigned, merg pe orice s60 v3 Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Pentru orice freeware v? recomand tuturor s? apela?i întotdeauna la developer. O s? v? ajute cît de mult poate ?i pot s? genereze alte binare (aka sis) cu UID de test. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum