Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia n73 si 3120

micu_Ovi

Postări Recomandate

Stie cineva un gasesc ceva schite ca sa desfac aceste telefoane . ?La nokia 3120 nu e asa complica treaba ca are niste surube si carcasa e detasabila. Se aude naspa difuzoru. poate ca trebuie inlocuit . dar sper sa fie doar praf sau ceva surt.La nokia n73 am impresia ca e ars un dif . Si habarnam cum sa desfac carcasa aceaia + ca mi-as schimba tastatura .M-as duce la service dar am nevoie de telefone si dureaza mult la ei + ca de multe ori ( la alte telefoane) le-am primit inapoi mai stricate decat le-am dat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micu_Ovi

7

• ratza

4

• ghimpe--

2

• MihaiGSM

2

Top autori în acest subiect

merci.

iti trbuie ceva program special pentru asa ceva sau e pe telefon? ca nu se vede bine unde intra ala.

unde gasesc sa cumpar niste surubelnite dinacelea micutze pentru desfacut surubele steluza ( nu stea)

Link spre comentariu

MihaiGSM, ce calitate au surubelnitele alea? Daca surubul este mai strans si ai nevoie de putina forta, se desface surubul sau se toceste surubelnita?

Link spre comentariu

MihaiGSM, ce calitate au surubelnitele alea? Daca surubul este mai strans si ai nevoie de putina forta, se desface surubul sau se toceste surubelnita?

Sunt bunisoare surubelnitele alea, le folosesc de cateva luni si nu s-au tocit. Evident, se pot achizitiona si mai scumpe de pe www.squaregsm.ro unde 1 buc surubelnita pentru nokia este cca 8 lei cea mai ieftina :limb:
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

sunt putin offtopic, dar se gasesc pe net nist aplicatii cum ar fii handwave sau ninja strike care folosesc camera telefonului ca un senzor de micare.am impresia ca trebuie semnate cu symbiansigned, merg pe orice s60 v3

Link spre comentariu

Pentru orice freeware v? recomand tuturor s? apela?i întotdeauna la developer. O s? v? ajute cît de mult poate ?i pot s? genereze alte binare (aka sis) cu UID de test.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări