Hubrus Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Caut o documentatie completa despre MOS, dar o doresc in limba romana. Aveti careva ceva pus deoparte? Eventual daca nu, mai multe lucruri despre MOS care puse cap la cap sa dea o documentatie completa?Va multumesc!Cu stima,Vlad Link spre comentariu
M1Hai Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Nu stiu ce documentatie anume te intereseaza despre MOS, insa ceea ce am atasat mai jos sper sa-ti fie de folos. Primul *.pdf este in lb. romana, celelalte sunt in engleza.Daca te intereseaza CMOS Fundamentals (e in lb. engleza) anunta-ma! Link spre comentariu
Hubrus Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Ceea ce ma intereseaza pe mine:- Elemente de tehnologie de fabricatie si criterii de proiectare- Zone de lucru si caracteristicile specifice- Modelul de semnal mic- Capacitati parazite- Modelul de semnal mic, înalta frecventa in toate zonele de lucru- Transconductanta de semnal mic si bulk- Rezistenta drena ? sursa- Capacitatile jonctiunilor, canalului si de suprapunere- Lungime si latime canal- Mobilitatea- Factorul de saturatie de campDoresc sa gasesc toate astea in romana deoarece nu doresc sa apara confuzie in capu meu din cauza limbii engleze pe care o stiu ... Link spre comentariu
M1Hai Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 O sa caut sa vad ce mai gasesc in lb. romana, insa majoritatea ce am eu e in engleza. Link spre comentariu
Vizitator syryus10 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Ai aici cateva notiuni:link. In rest Google face minuni, doar sa stii sa-l folosesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum