miron1947 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Am uitat sa mai dau si detalii.Am trei fireDaca aveti 3 fire,poate fi si cu 3 bobine[attachment=0]Alternator YD.JPG[/attachment](stea sau tringhi).Cate diode aveti in punte? Link spre comentariu
miron1947 Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 ce am vazut a fost o punte 1pm05 un tranzistor (capsula bd140), un tiristor sau triac pus pe radiator si alte cateva componente.Amnevoie de 100w pt. faruri,pozitii,etc.Am gasit o schema care seamana cu ce scrieti Dvs.,daca faceti doar montajul din careul rosu.Cele 4 diode 1N4004,pot fi inlocuite cu 1PM05.[attachment=0]malaguti.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator ionutz7 Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Sigur sant doua bobine. La masuratoare iese 1-2 12V, 2-3 12V, si 1-3 24V. Plus de asta la cele trifazate cablurile au aceeasi culoare. La mine sunt doua galbene(capetele) si unu rosu(cel dintre bobine).Eu as proba orice schema dar macar daca as avea confirmarea ca e functionala.Punte nu am. Firele ies de la bobine si atat. Stabilizatorul care l-am avut facea tot. Intrau in el firele astea si ieseau doua +- direct la baterie si la contact bineinteles. Link spre comentariu
miron1947 Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Punte nu am. Firele ies de la bobine si atat. Stabilizatorul care l-am avut facea tot. Intrau in el firele astea si ieseau doua +- direct la baterie si la contact bineinteles.Poate aveti magnetou si atunci puteti folosi schema de mai sus,integral adica si partea de incarcare a bateriei.Ce marca este motocicleta,poate gasim schema. Link spre comentariu
lorik199 Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 in datasheetul la lm317 gasesti o astfel de aplicatie de regulator pt curent alternativ la pagina 21 puterea suportata o poti mari prin adaugarea de transtori Link spre comentariu
Vizitator ionutz7 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Motocicleta e Cagiva Elefant 125. Aici am gasit statorul si modulul de incarcare. Am luat site-ul de pe poza care ai afisat-o. Nu stiu ce sunt cu ele ca habar nu am de germana. Firele albastru si negru sunt pentru scanteie. Alea galbene si cu ala rosu curent. Asta ziceam ca masor in curent alternativ si am intre rosu-galben 12v(oricare galben) si intre galbene am 24v. Curentul e variabil in functie de acceleratie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum