Vizitator fredy20 Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Sal. Stie cineva, doza Unitra MF 104 se poate monta la Tesla NC 430? Thx Link spre comentariu
iulidan2 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Se poate, functioneaza fara probleme, iti spun din experienta, pentru ca folosesc exact aceasta configuratie ; atentie la reglarea apasarii pe vinil. Link spre comentariu
Vizitator fredy20 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Imi spui, te rog, cum sa reglez apasarea (ce greutate trebuie sa fie)? Thx Link spre comentariu
iulidan2 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Am primit odata cu pick-upul, un fel de balanta pe care e marcate greutatea si pentru doza ceramica si pentru electromagnetica. Nu cunosc alte amanunte, dar cred ca te poti orienta dupa datele producatorilor actuali. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Ptr MF104 po?i s? reglezi la 1,2 - 1,7g (recomandat 1,5g), mai întîi pui bra?ul pe orizontal? (s? stea în echilibru, asta se face la orice doz?, c? au diferen?e de greutate) ?i apoi reglezi ap?sarea, se poate verifica cu balan?a aia de plastic. Link spre comentariu
Vizitator fredy20 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Indicatiile de contragreutatea bratului pot fi luate de bune? Este etalonat de la 0 la 25...Suruburile de prindere de la tesla erau prea lungi, asa ca am pus ce am avut... Am observat ca suruburile originale nu se lipesc de surubelnita (nu se magnetizeaza), cele montate de mine da. Ii poate face rau dozei? PS: ma poate ajuta cineva cu 2 suruburi de doza Unitra? Thx Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 P?i cele originale erau de Al, po?i s? pui ?i de inox sau alam?. Indica?iile contragreut??ii sînt valabile dup? ce ai pus bra?ul în echilibru, pe orizontal?. Link spre comentariu
Vizitator fredy20 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Unde pot gasi suruburi altfel decat din otel? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Prin ceasuri de perete, video, alte mecanisme fine... Link spre comentariu
Vizitator fredy20 Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Nu ma ajuta nimeni cu 2 suruburi sa-mi termin jucaria? :)Thx Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Po?i s? pui ?uruburi de o?el dac? nu sînt magnetizate, verifici dac? atrag alte piese de o?el. Link spre comentariu
Vizitator fredy20 Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Nu atrag nimic, doar ca sunt din otel (si nu am gasit identice...). Thx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum