Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doza pentru Tesla

Vizitator fredy20

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• iulidan2

2

Am primit odata cu pick-upul, un fel de balanta pe care e marcate greutatea si pentru doza ceramica si pentru electromagnetica. Nu cunosc alte amanunte, dar cred ca te poti orienta dupa datele producatorilor actuali.

Link spre comentariu

Ptr MF104 po?i s? reglezi la 1,2 - 1,7g (recomandat 1,5g), mai întîi pui bra?ul pe orizontal? (s? stea în echilibru, asta se face la orice doz?, c? au diferen?e de greutate) ?i apoi reglezi ap?sarea, se poate verifica cu balan?a aia de plastic.

Link spre comentariu
Vizitator fredy20

Indicatiile de contragreutatea bratului pot fi luate de bune? Este etalonat de la 0 la 25...Suruburile de prindere de la tesla erau prea lungi, asa ca am pus ce am avut... Am observat ca suruburile originale nu se lipesc de surubelnita (nu se magnetizeaza), cele montate de mine da. Ii poate face rau dozei? PS: ma poate ajuta cineva cu 2 suruburi de doza Unitra? Thx

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări