alexutu Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 salutare.am un stick de memorie de 2 giga de acela gen usb. dupa o folosire destul de scurta mi s-a intampat bucuria.il bag in usb il recunoaste dar cand e vb sa intru in el imi zice ca trebe formatat. iii dau format si nu merge .plus sticu apare ca avand 8 mb dim 2 giga. mai este ceva ce as putea face ca sa-l recuperez? Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 incearca cu un program dedicat formatarii lui de la producator desi cred ca ai un cadou in el care ti-a facut bucuria Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 cauta programul killdisk. eu am reusit sa deblochez cateva cu acest program.citeste cu atentie help-ul din program Link spre comentariu
claudio Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 sau poti incerca folosind cd-ul de setup de windows cand instalezi sistemul de operare Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Sau sa il duci in garantie Link spre comentariu
milo01miau Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 incearca asta!!! Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Useless. "Not found!" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum