Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pozitionare antena wi fi

ionut20

Postări Recomandate

se da o curte .... circa 100 metri patrati. In aceasta curte am instalat un access point de la Edimax ... un EW-7209APg

La acest access point am zis ca ii maresc raza de utilizare prin folosirea unei alte antene care deja era la locatie, si anume o antena EA-OO8D aceasta antena este prinsa vertical cu capatul de la cablu in sus, de marginea de la terasa, jgeabul de la apa mai precis. Cu aceasta antena am semnal maxim pe wireless la 30 de metri de access point in camp deschis ... dar mai departe de acesti aprox 30 de metri semnalul scade .... Nu ar fi trebuit sa am semnal maxim pe o distanta mai mare? Sau pozitia antenei este gresita?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

4

• junior

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

antena are 3 metri de cablu ... cablul cu care a venit de la producator, si e asezata cat de sus s-a putut .... atat e cladirea de inalta, si anume cam 3 metri jumate .... 4

Link spre comentariu

se pare ca nu e chiar usa de biserica antena ..... asa ca voi pune inca una in capatul celalt de curte si o leg la un AP setat pe repetor universal.Cu router Edimax BR-6204Wg ati facut careva repetor de wi-fi? Daca da, cum se comporta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări