ionut20 Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 se da o curte .... circa 100 metri patrati. In aceasta curte am instalat un access point de la Edimax ... un EW-7209APg La acest access point am zis ca ii maresc raza de utilizare prin folosirea unei alte antene care deja era la locatie, si anume o antena EA-OO8D aceasta antena este prinsa vertical cu capatul de la cablu in sus, de marginea de la terasa, jgeabul de la apa mai precis. Cu aceasta antena am semnal maxim pe wireless la 30 de metri de access point in camp deschis ... dar mai departe de acesti aprox 30 de metri semnalul scade .... Nu ar fi trebuit sa am semnal maxim pe o distanta mai mare? Sau pozitia antenei este gresita? Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 La ce inaltime ai asezat-o? Ai incercat sa o urci si mai sus, eventual cu tot cu router? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 antena are 3 metri de cablu ... cablul cu care a venit de la producator, si e asezata cat de sus s-a putut .... atat e cladirea de inalta, si anume cam 3 metri jumate .... 4 Link spre comentariu
junior Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Antena respectiva are un castig foarte slab (6dB parca ) .Daca vrei distanta mai mare fol o antena cu casti mai mare ceva de genu : http://www.carookee.com/forum/broadcast ... 01105.html Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 este de 8dbi si pe site la producator scrie ca distanta de transmisie este intre 400m - 800m Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 se pare ca nu e chiar usa de biserica antena ..... asa ca voi pune inca una in capatul celalt de curte si o leg la un AP setat pe repetor universal.Cu router Edimax BR-6204Wg ati facut careva repetor de wi-fi? Daca da, cum se comporta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum