aghora17 Postat Iulie 20, 2004 Partajează Postat Iulie 20, 2004 stiu ca sunt depasite, dar am acasa aproape o mie de bucati de toate felurile si nu stiu mai nimic despre ele. asa ca va intreb pe voi: de unde iau niste documentatie despre ele sau macar niste liste de echivalente.ps din cate stiu eu, batranul care mi le-a dat, se ocupa pe vremuri de calculatoare HC85, de unde trag concluzia ca sunt in mare parte circuite logice.merci. Link spre comentariu
Vizitator yagi Postat Iulie 29, 2004 Partajează Postat Iulie 29, 2004 Foarte multe circuite rusesti am si eu, numai ca nu-mi bat capul cu ele.Am sa incerc sa le donez radioclubului, daca sunt si ei de acord... Link spre comentariu
Vizitator Mihai98 Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 La 29.07.2004 la 11:27, Vizitator yagi a spus: Foarte multe circuite rusesti am si eu, numai ca nu-mi bat capul cu ele.Am sa incerc sa le donez radioclubului, daca sunt si ei de acord... Buna ziua mai aveti ceva integrate rusesti?? La 20.07.2004 la 9:42, aghora17 a spus: stiu ca sunt depasite, dar am acasa aproape o mie de bucati de toate felurile si nu stiu mai nimic despre ele. asa ca va intreb pe voi: de unde iau niste documentatie despre ele sau macar niste liste de echivalente.ps din cate stiu eu, batranul care mi le-a dat, se ocupa pe vremuri de calculatoare HC85, de unde trag concluzia ca sunt in mare parte circuite logice.merci. Buna ziua mai aveti ceva integrate??? Link spre comentariu
leoncris Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 (editat) Intrucat nu s'a dat un raspuns la ACEA VREME ... http://cobrasov.com/CoBra Project/docs-ro.html http://www.copcea.ro/files/tehnium/suplimente/suplimentechivalente.pdf Editat August 6, 2018 de leoncris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum