Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

integrate rusesti

Postări Recomandate

stiu ca sunt depasite, dar am acasa aproape o mie de bucati de toate felurile si nu stiu mai nimic despre ele. asa ca va intreb pe voi: de unde iau niste documentatie despre ele sau macar niste liste de echivalente.ps din cate stiu eu, batranul care mi le-a dat, se ocupa pe vremuri de calculatoare HC85, de unde trag concluzia ca sunt in mare parte circuite logice.merci.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

1

• leoncris

1

• 14 ani mai târziu...
Vizitator Mihai98
La 29.07.2004 la 11:27, Vizitator yagi a spus:

Foarte multe circuite rusesti am si eu, numai ca nu-mi bat capul cu ele.Am sa incerc sa le donez radioclubului, daca sunt si ei de acord...

Buna ziua mai aveti ceva integrate rusesti??

La 20.07.2004 la 9:42, aghora17 a spus:

stiu ca sunt depasite, dar am acasa aproape o mie de bucati de toate felurile si nu stiu mai nimic despre ele. asa ca va intreb pe voi: de unde iau niste documentatie despre ele sau macar niste liste de echivalente.ps din cate stiu eu, batranul care mi le-a dat, se ocupa pe vremuri de calculatoare HC85, de unde trag concluzia ca sunt in mare parte circuite logice.merci.

Buna ziua mai aveti ceva integrate???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări