ionut20 Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Ce antivirus recomandati pentru windows server 2003 ??? Ma intereseaza cel mai performant din punct de vedere detectie/resurse consumate/pretAs fi mers pe suita de la Kaspersky dar pentru server am inteles ca au ceva beta, si nici nu se prea gaseste. Ideea e ca probabil voi folosi serverul si pentru a scana hdd-uri suspecte din retea. Nu am nevoie neaparat de suita completa cu firewall ... firewallul de la windows imi pare a fi destul de bine conceput. Link spre comentariu
Yo4You Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Norton antivirus mai nou parca i zice symantec vezi tu mananca oricum resurse, dar e tata lor! Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 ar fi ?i clamav, versiunea windows a antivirusului de linux, dar nu te a?tepta s? fie la fel de "automatizat" ca un antivirus comercial!!va trebui s?-i faci ?i lui un fi?ier de configurare, ce s? urm?reasc?, când s? scaneze, ce s? fac? cu fi?ierele, etc.o alt? chestie nepl?cut? la clamav e c? nu poate "dezinfecta" fi?iere, el doar le ?terge definitiv, ?i gata!!a?a c?... Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 momentan serverul are rol doar de file server pentru back-up din retea. Voi incerca sa vad cum e clamav, daca nu porbabil ca bag cel de la symantec pe care cam toti il lauda, dar mie nu-mi prea inspira incredere .... ma rog, am ramas de mai demult cu un gust amar dupa ce am folosit un norton pe computerul de acasa si m-am virusat iremediabil cu un cd. Link spre comentariu
Vizitator _SAM Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 o alternativa ar putea fi Avira. are si versiune free. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum