Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentr amplificare la baterie 12v

Vizitator laur_evilDIE

Postări Recomandate

Vizitator laur_evilDIE

sal am o amplificare 2x20w se alimenteaza prin traf ce scoate la iesire 2x13,5v AC 2.2A si vreau sa o pun pe un scuter,fapt pt. care am nevoie sa o alimentez cu 12v de la baterie cum pot face asta am incercat sa o alimentez si se aprinde dar nu se aude nimic in boxe, apoi am incercat sa o alimentez dupa puntea redresoare si mi-a pocnit un condensator am nevoie de un sfat provenit de la un profesionist gratie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CATA2003

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

sal am o amplificare 2x20w se alimenteaza prin traf ce scoate la iesire 2x13,5v AC 2.2A si vreau sa o pun pe un scuter,fapt pt. care am nevoie sa o alimentez cu 12v de la baterie cum pot face asta am incercat sa o alimentez si se aprinde dar nu se aude nimic in boxe, apoi am incercat sa o alimentez dupa puntea redresoare si mi-a pocnit un condensator am nevoie de un sfat provenit de la un profesionist gratie

Daca ai alimentato inainte de punte sper ca ai deconectat transformatorul daca nu e posibil sau mai mult sigur ca o sa-l arzi , daca ai alimentat dupa punte e foarte bine deoarece tu in regim de retea aveai o tensiunde de 20v cc pe baterie o sa ai cam 12v si daca mai ti si deodele cam 10.6 , condensatorul a puscat deoarece tu ai grsit polaritatea altcumva nu se explica , si vezi ca e posibil sa mai fi ars ceva pe acolo fa o poza , si testeaza-l sa vezi daca mai merge alimentat la retea
Link spre comentariu
Vizitator laur_evilDIE

am cumparat condensator nou si l-am schimbat prin traf merge perfect se ude bine dar prin baterie se aprinde dar nu se aude si nu a mai busit nimic e posibil sai schimb finalii?uni care ar s-ar alimenta cu 12vcc sau ce modificari as putea face sa mearga la cc?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări