Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare comanda alarma auto

madkat

Postări Recomandate

Se da una bucata alarma auto - prastie de car4 - cu minimul de functii posibile si mai important cu telecomenzile cazute la datoriedemontand-o sa ii scot releele am constatat ca partea de RF este separata de placa principala - putandu-se separa - si de aici mi-a venit ideea sa o transform in alarma "slave" comandata de modulul de inchidere centralizata al masinii (cu telecomenzi proprii)insa nu reusesc sa o activez ... stiu la ce fire sa o alimentez, la ce fire se leaga luminile si sirena - dar nu pot sa o comand... din modulul de RF ies 3 contacte - masa, +5V si "out" adica semnal... daca cineva are vreo idee - as aprecia... multumesc anticipata - si atasez ceva poze cu alarma...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

2

• negorosso

1

Top autori în acest subiect

Destul de complicat zic ,trebuie sa faci un montaj care sa reproduca exact forma impulsului transmis la armare respectiv dezarmare, aici ma refer la trenul de impulsuri transmis de TX.Mai rentabil ar fi sa reparii telecomenzile sau sa faci rost de altele noi si sa le inrolezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări