AlpHso Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 nu e vorba doar de spl, se modifica si caracteristicile filtrului dar daca tie i-ti place cum se aude si esti multumit de ce ai luat nu are rost sa mai comentam ceva. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 nu reduce semnificativ, dar va ajunge sa fie taiat mai jos.Cum nu cunosti graficul tweeterelor din melomane nu conteaza, ca oricum ar fi cauti acul in carul cu fan.Atenuarea sigur trebuie din moment ce spl-ul e mai mare. Link spre comentariu
zal Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Pai masurate au 6,3 ohmi si le-am pus si asa pt ca altceva mai bun nu am gasit si am zis ca merg si astea :|. Chiar asa mult sa conteze 2,3 ohmi in plus? Ar trebuii sa mai reduca din spl-ul tweeterului.În realitate au rezisten?a bobinei dubl?, cele de 4 Ohmi impedan?? vor avea rezisten?a bobinei de circa 3 Ohmi ?i ceva, asta modific? banda de frecven?? ?i volumul. A?a c? nu e vorba de ''2,3 Ohmi în plus''. ?i-au explicat cî?iva oameni aici ce s? faci ?i degeaba. La fel de bine puteai s? pui de-alea piezo de auto, c? nu conteaz?, muzica s? se aud?. Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Dupa ce termin cu tezele o sa caut rezistentele respective si o sa le lipesc intocmai dupa indicatii; lipitul e partea cea mai usoara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum