valy Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 salut am un decc vechi (estonian),functioneaza dar nu stiu intrarile si as vrea sa fac o statie din el.Poate cineva sa ma aujte cu o schema, va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
valy Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 salut am un decc vechi (estonian),functioneaza dar nu stiu intrarile si as vrea sa fac o statie (2canale,100w reali sau chiar mai mare) din el.Poate cineva sa ma aujte cu o schema, va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
schukaru Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 un dec e un dec........un casetofon fara amplificare deci nu poti face un amplificator din el,dar il poti modifica sa obtii un amplificator,poti pastra corectiile ceva vu-merte,daca are,carcasa si cam atat din componentele majore.Daca doresti o schema o poti gasi in amlificatoare sectiunea scheme,multe dintre ele sunt incercate de colegii nostrii forumisti,Acum depinde si de cunostintele tale. Poti posta cateva poze ale dec-ului sa vedem despre ce este vorba Link spre comentariu
valy Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 nu stiu cum sa pun poze ma puteti ajuta??????????? Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 nu stiu cum sa pun poze ma puteti ajuta???????????ca sa le pui aici poti apela la http://tinypic.com/ Le pui acol osi faci linkasta daca nu te descurci sa le atasezi cu sectiunea : incarca atasament care se afla sub subiectul care l-ai deschis Link spre comentariu
valy Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 nu stiu sa pun poze :cry: :cry: :cry: Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 nu stiu sa pun poze :cry: :cry: :cry:fii atent , dai pe ''citeaza'' apoi dupa ce scrii mesajul, vezi ca mai in josul paginiiai o rubrica mica unde e ca titlu scris : ''incarca atasament'', apoi acolo ai un ''browse'' dai click acolo si intri la tine in pc unde ai pozele respective si le pui una cateuna , dar nu mai multe de 5 Link spre comentariu
valy Postat Aprilie 23, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2009 nu stiu sa pun poze :cry: :cry: :cry: Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Ca sa scrii un raspuns dai clic pe raspunde (sau citeaza). Atasare poze aici pe forum - click pe Browse,se deschide o fereastra mica File upload,mergi la folderul unde ai poza ,dai click stg pe iconul fisierului ,apoi pe deschidere .Poti face o previzualizare ,iar daca nu ai greseli la text ...click pe Trimite .Nu merg atasate poze format bitmap (bmp),nici cele cu dimensiuni mari ! Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 no ofence dar e cam ........... useru asta Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Intrebarea suna a ceva de genul ... am un buton, cum fac o statie din el?...Simplu, construiesti doua amplifuri si ce mai trebuie pe langa ele, le inghesui in cutia pe care o ai si gata. Link spre comentariu
harman37arun Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Daca ai nevoie de ceva carti pentru incepatori intra in sectiunea vanzari si vezi ce carti am..sunt scheme cu realizarea cablajelor cu tot.Bafta la constructie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum