Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum fac o statie

valy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valy

5

• KOSTYKA

2

• vio2007

1

• schukaru

1

Top autori în acest subiect

salut am un decc vechi (estonian),functioneaza dar nu stiu intrarile si as vrea sa fac o statie (2canale,100w reali sau chiar mai mare) din el.

Poate cineva sa ma aujte cu o schema, va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

un dec e un dec........un casetofon fara amplificare deci nu poti face un amplificator din el,dar il poti modifica sa obtii un amplificator,poti pastra corectiile ceva vu-merte,daca are,carcasa si cam atat din componentele majore.Daca doresti o schema o poti gasi in amlificatoare sectiunea scheme,multe dintre ele sunt incercate de colegii nostrii forumisti,Acum depinde si de cunostintele tale. Poti posta cateva poze ale dec-ului sa vedem despre ce este vorba

Link spre comentariu

nu stiu sa pun poze :cry: :cry: :cry:

fii atent , dai pe ''citeaza'' apoi dupa ce scrii mesajul, vezi ca mai in josul paginiiai o rubrica mica unde e ca titlu scris : ''incarca atasament'', apoi acolo ai un ''browse'' dai click acolo si intri la tine in pc unde ai pozele respective si le pui una cateuna , dar nu mai multe de 5
Link spre comentariu

Ca sa scrii un raspuns dai clic pe raspunde (sau citeaza).

Atasare poze aici pe forum - click pe Browse,se deschide o fereastra mica File upload,mergi la folderul unde ai poza ,dai click stg pe iconul fisierului ,apoi pe deschidere .Poti face o previzualizare ,iar daca nu ai greseli la text ...click pe Trimite .Nu merg atasate poze format bitmap (bmp),nici cele cu dimensiuni mari !

Link spre comentariu

Intrebarea suna a ceva de genul ... am un buton, cum fac o statie din el?...Simplu, construiesti doua amplifuri si ce mai trebuie pe langa ele, le inghesui in cutia pe care o ai si gata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări