Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCB? AMPLIFICATOR 600W

prozorianu

Postări Recomandate

VA SALUT AM DESCOPERIT PE NET O SCHEMA INTERESANTA http://img134.imageshack.us/img134/4404 ... dioamp.gif M-AM DOCUMENTAT SI AM VAZUT CA E RECOMANDATA SI DE PRODUCATORUL

IC LM4702 www.national.com/ds/LM/LM4702.pdf PANA AICI IMI PLACE

... CHIAR FOARTE MULT MAI ALES CA STIU SIGUR CA FUNCTIONEAZA - PROBLEMA E CA NU AM GASIT NICAIERI CABLAJ PENTRU EL :jytuiyu SI APELEZ LA VOI POATE SE GASESTE CINEVA ASA DE PASIONAT INCAT SA PROIECTEZE UNUL

SI SA-L POSTEZE AICI .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• schukaru

2

• prozorianu

2

• Adrian_BBS

1

Top autori în acest subiect

Nu fi rau National Semiconductor nu e firma de pocnitori sa fim seriosi ... stiu ca voi sunteti pasionati de tranzistoare si lampi dar poate ar fii bn sa va indreptati atentia si asupra viitorului pana la urma tot IC sunt la putere si daca va uitati bn combinatia e perfecta ( posibilitatea de a obtine 300 W / ch exista ) eu zic ca merita si amplifu asta mai multa atentie - sunt multi care prefera kituri "adrelapida" care au ca driver TDA 7250 acesta din urma e intradevar un rahat eu zic ca LM -ul din aceasta schema merita un etaj final pe masura poate gasim si alte combinatii

Link spre comentariu

Schema este clasica , nimic deosebit , a colorat exact schema din datasheet .

Iar LM plus tranzistori de putere de calitate = sunet bun , placut , per total un amplificator super OK .

Puterea este data muzical si nu sinus , normal ca la tensiunea aia de alimentare nu poti trece de 100W sinus .

Mult succes in proiectarea singur a cablajului !

Link spre comentariu

Po?i s? iei cablajul de test ?i s?-l modifici pu?in ptr a înc?pea ?i trz finale pe el. La superdiod? 2N3055 e chiar o glum?, pîn? simte el varia?iile de temperatur? î?i cre?te barb?, un trz în capsul? TO126 sau 220 e indicat acolo, de asemenea, e bine s? ai un semireglabil între b-e, nu o rez fix?. V?d c? tensiunile recomandate sînt de +/-50Vcc, la care sco?i 100W/8 Ohmi. Ar trebui s? ?in? ?i la +/-60V. Integratului îi trebuie r?cire serioas?, merge fierbinte.Problema principal? e dac? po?i comanda mai multe perechi de trz finali, c? altfel nu ai ?anse s? cre?ti puterea. Nu are nici protec?ii, trebuie neap?rat un montaj separat.

Link spre comentariu

Aia e o aberatie, genul de schema facuta la misto si pusa pe net de dragul reclamei autorului, probabil un elev...Ia si fa o schema uzuala testata de multi altii.Iar pt 300W pe canal nici vorba de scheme asa simple si ieftine , daca chiar vrei sa reziste si in regim de petrecere ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări