Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stergatoare parbriz Passat 1999, 1.8, benzina

Vizitator axbig

Postări Recomandate

Vizitator axbig

Buna ziua,Am o problema cu stergatoarele parbrizului de la un VW Passat 1.8, benzina, 125 cp, an fabricatie 1999. Cand le actionez, merg, dar se misca cu greutate si se mai opersc uneori la mijlocul parbrizului (sau a traseului), pe oricare dintre viteze. Totul a inceput intr-o zi cand am vrut sa spal parbrizul. A aruncat apa pe parbriz, stergatoarele au intrat in actiune si pe la mijlocul traseului au inceput sa mearga cu o viteza foarte mica ca si cum le-ar fi tinut ceva. De atunci se misca, dupa cum ziceam mai sus, foarte greoi.Aveti vre-o recomandare? Ar trebuii sa schimb blocul electric al stergatoarelor?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

1

• dragutzu_marius

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

Salut. Si eu am un passat si am avut aceeasi problema, numai ca la spergatorul de pe spate. La mine problema a fost sub o rotitza din mecanism, una de plastic care sub ea avea un traseu de cupru si doua lamele , si din cauza ca nu faceau tot timpul contact, mi se oprea stergatorul pe la mijlocul lunetei. Am curatat bine cu smirghel, si indoit putin lamelele alea doua ca sa faca contact mai bine, si o a doua problema a fost ca viteza cu care stergea luneta era mai mica, era din cauza ca pe rotor unde apasa carbunii era un strat subtire de vaselina, pe care am curatat-o cu o carpa si putin shirghel, si de atunci imi merge perfect stergatorul, aproximativ 3 luni. Sper sa rezolvi problema. bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări