Mad_Turnip Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 salut, mi-am luat un cat cs-907, apoi am mai prins unul la super oferta pentru ca era blocat. l-am resetat simplu si am zis sa ma joc cu el avand in vedere ca am dat putini bani. am inceput prin a-i schimba tda 2030 cu 2050. totu bine, merge. apoi am zis de ce sa nu-i alimentez si din alta sursa sa beneficiez si de o crestere de putere. am comandat de la petra-toroid inca unul si am separat alimentarea finalilor de alimentarea restului. acum finalii sunt alimentati din +-25V printr-o puntde de diode si 2 condensatoare de filtraj. ce ar mai trebui sa fac ? a mai incercat cineva ? mi se pare ca se aude mult mai incet decat celalalt cat care a ramas cum e el din fabrica. cateva poze sunt aici : http://www.xbikers.ro/blog/eu/electroni ... 07-modding Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 salut, si eu am modificat un asemenea amplif, si l-am facut de 4x100w+2x200wam modificat pur si simplu toata placa, si bineinteles am cam renuntat la radio, si alte chestii care nu imi mai erau asa de utile, si bineinteles am pus si alt traf, alt radiator umpic mai masiv cu racire fortata, din pacate nu am mai facut poze , ca sa vezi ce a iesit, acum suna pe la un amic , ce i-a placut si la si cumparat.... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Cam mare tensiunea de alimentare, în catalog aia e tensiunea de test f?r? semnal, cea cu semnal e de +/-18Vcc. Ca s? m?re?ti amplificarea trebuie s? mic?orezi R2 (680 Ohmi) din pdf-ul ?sta: http://home.eunet.cz/rysanek/pdf/tda2050.pdf Ptr stabilitate, s? nu cobori sub 220 Ohmi. Link spre comentariu
dann_262003 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 am achizitionat si eu recent un asemenea aparat si as vrea sa ii maresc puterea.se baga cineva sa mi-l modifice?? Link spre comentariu
Mad_Turnip Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 pai in mare ar fi partea digitala, dsp etc - care ramane la fel ; si partea analogica de amplificare. poti pune orice amplificator pe iesirile (intrarile tda-ului), dar eu, pentru comoditate am optat pentru tda2050 si alta alimentare. are cineva o idee mai buna ? Link spre comentariu
dann_262003 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 am achizitionat si eu recent un asemenea aparat si as vrea sa ii maresc puterea.se baga cineva sa mi-l modifice??nu vrea nimeni??? Link spre comentariu
zal Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 E greu de modificat, fiindc? trebuie f?cut alt cablaj ptr partea final?, singura op?iune ar fi tot ni?te integrate, trebuie schimbat radiatorul, trafo ?i sursele, practic îl reconstruie?ti ?i la cî?i bani bagi mai bine-?i iei altceva nou din magazin (Sony, Yamaha, Denon...). Link spre comentariu
efti Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 salut am si eu un cat cs907 si as vrea sa il modific pe partea de amplificare sa aiba un bas mai puternic daca se poate cateva idei multumesc Link spre comentariu
zal Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Lasă-l în pace, nu merge să faci din rahat bici. Link spre comentariu
efti Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 ma refeream la partea de amplificare sa schimb finali cu 2040 Link spre comentariu
zal Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Tot atît va scoate la aceeaşi tensiune de alimentare, poţi să pui şi 2050. Link spre comentariu
Vizitator microlab Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 salut am si eu un amplituner cat cs-907 am schimbat finali cu tda 2040 se aude mai tare putin urmeaza sa ii alimentez separat cu 24v pentru o putere mai mare ,ma gandeam sa schimb tl084 cu tl082?ce parere aveti o sa se auda mai bine? si pe partea de alimentare se incalzesc prea rau stabilizaroarele l7805cv si l7812cv .multumesc Link spre comentariu
Jimmy Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Nu merge inlocuit tl084 cu tl082. Unul are 14 pini, iar celalalt 8, adica 4 Ao intr-o capsula, sau doar 2, si oricum, sunt exact aceeasi mancare de peste. Mai citeste cate-un datasheet inainte sa postezi aberatii. p.s. - Sunt curios cat din senzatia de 'se aude mai tare' e placebo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum