Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare cat cs-907

Mad_Turnip

Postări Recomandate

salut, mi-am luat un cat cs-907, apoi am mai prins unul la super oferta pentru ca era blocat. l-am resetat simplu si am zis sa ma joc cu el avand in vedere ca am dat putini bani. am inceput prin a-i schimba tda 2030 cu 2050. totu bine, merge. apoi am zis de ce sa nu-i alimentez si din alta sursa sa beneficiez si de o crestere de putere. am comandat de la petra-toroid inca unul si am separat alimentarea finalilor de alimentarea restului. acum finalii sunt alimentati din +-25V printr-o puntde de diode si 2 condensatoare de filtraj. ce ar mai trebui sa fac ? a mai incercat cineva ? mi se pare ca se aude mult mai incet decat celalalt cat care a ramas cum e el din fabrica. cateva poze sunt aici : http://www.xbikers.ro/blog/eu/electroni ... 07-modding

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• Mad_Turnip

2

• dann_262003

2

• efti

2

Top autori în acest subiect

salut, si eu am modificat un asemenea amplif, si l-am facut de 4x100w+2x200wam modificat pur si simplu toata placa, si bineinteles am cam renuntat la radio, si alte chestii care nu imi mai erau asa de utile, si bineinteles am pus si alt traf, alt radiator umpic mai masiv cu racire fortata, din pacate nu am mai facut poze , ca sa vezi ce a iesit, acum suna pe la un amic , ce i-a placut si la si cumparat....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

pai in mare ar fi partea digitala, dsp etc - care ramane la fel ; si partea analogica de amplificare. poti pune orice amplificator pe iesirile (intrarile tda-ului), dar eu, pentru comoditate am optat pentru tda2050 si alta alimentare. are cineva o idee mai buna ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

E greu de modificat, fiindc? trebuie f?cut alt cablaj ptr partea final?, singura op?iune ar fi tot ni?te integrate, trebuie schimbat radiatorul, trafo ?i sursele, practic îl reconstruie?ti ?i la cî?i bani bagi mai bine-?i iei altceva nou din magazin (Sony, Yamaha, Denon...).

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator microlab

salut am si eu un amplituner cat cs-907 am schimbat finali cu tda 2040 se aude mai tare putin urmeaza sa ii alimentez separat cu 24v pentru o putere mai mare ,ma gandeam sa schimb tl084 cu tl082?ce parere aveti o sa se auda mai bine? si pe partea de alimentare se incalzesc prea rau stabilizaroarele l7805cv si l7812cv .multumesc

Link spre comentariu

Nu merge inlocuit tl084 cu tl082. Unul are 14 pini, iar celalalt 8, adica 4 Ao intr-o capsula, sau doar 2, si oricum, sunt exact aceeasi mancare de peste. Mai citeste cate-un datasheet inainte sa postezi aberatii. p.s. - Sunt curios cat din senzatia de 'se aude mai tare' e placebo :limb:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări