AlpHso Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Deci tocmai am pus mana pe un afisor samsung si vreau sa-l probez.Tot ce am gasit despre el sunt aceste date: http://www.filehosting.org/file/details/24125/vfd.zip . As dori sa stiu cum pot sa-l conectez la pc, daca mai am nevoie de ceva componente si in ce program pot sa rulez codul sursa,eu banuiesc ca e in C++. Link spre comentariu
AlpHso Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Vad ca nu stie nimeni.. As dori cel putin sa ma ajutati sa-l leg la LPT. La acest afisor am urmatorii pini: (SCLK, DATA, RST) unde:SCLK-Shift Clock of Shift Register.(Falling Edge Active)DATA-Input Terminal for Display or Control Codes.RST -Input Terminal for Reset of VFD Module. (Low Active)Deci pot sa leg acest afisor direct la LPT?, unde anume vin legati acesti pini? Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Vad ca nu stie nimeni.. As dori cel putin sa ma ajutati sa-l leg la LPT. La acest afisor am urmatorii pini: (SCLK, DATA, RST) unde:SCLK-Shift Clock of Shift Register.(Falling Edge Active)DATA-Input Terminal for Display or Control Codes.RST -Input Terminal for Reset of VFD Module. (Low Active)Deci pot sa leg acest afisor direct la LPT?, unde anume vin legati acesti pini?In general poti face orice daca stii .Poti conecta la orice pin din portul paralel daca esti in stare sa scrii tu softul in concordata cu schema de legare hardware la port .In alta ordine de idei pare a fi un afisaj pe i2c bus .iti trebuie datasheetul complet , altfel nu cred ca poti face ceva cu el (presupunanad ca in cazul in care nu gasesti ceva soft deja scris pentru el , stii tu sa-ti scrii softul) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum