Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

coduri telecomanda well rc univers 3w

Vizitator lorestana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• tv1

2

• dan cod

1

• 1 an mai târziu...
Vizitator ale_micutza

va rog am si eu nevoie de lista de coduri de la aceasta telecomanda pentru k eu am pierdut-o! tv meu e sony! multumesc frumos :101

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

eu am tv SHARP si am incercat cu codurile da nu functioneaza... :cry:

Va salut ! Ce telecomanda aveti,o aveti tot pe aceasta well rc univers 3w? Mai am inca o intrebare de cate nr este format codul,adica din 3 sau 4 nr?Ati incercat cu codurile acestea, 0044,0054,0119,0124,0196,0198,0227,0229 ?Mult succes !
Link spre comentariu

De ce nu va luati o telecomanda dedicata pentru TVul asta?(spuneti ce sharp aveti si sigur se va gasi telecomanda)Acum cu asa mare oferta de telecomenzi bajbaiti prin telecomenzi aiurea.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator marius_iuoras

Va salut ! Ce telecomanda aveti,o aveti tot pe aceasta well rc univers 3w? Mai am inca o intrebare de cate nr este format codul,adica din 3 sau 4 nr?Ati incercat cu codurile acestea, 0044,0054,0119,0124,0196,0198,0227,0229 ?Mult succes !
Va rog sa ma ajutati si pe mine am nevoie de coduri pt telecomanda well 3w pt un lcd tv UNITED. Va multumesc.Codul este format din 4 cifre.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări