cornelflex Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Domnilor, am un card TV_DTV2000 la care vreau sa conectez o camera video. Pina acuma nu am reusit. Care sint intrarile pe card pentru semnal video complex? Vezi poza: http://www.acelayouts.com/uploads/images/2009-04-20/ePdb4DPjuk.jpg Link spre comentariu
electro-dan Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Incearca si cu o placa de captura, are 4 intrari si soft special pt. camere video . Link spre comentariu
alexutu Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 ce camera ai. ce iesiri are camera? Link spre comentariu
cornelflex Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 ce camera ai. ce iesiri are camera?Am o camera color care scoate semnal video complex.Am facut un mic montaj dar nu merge. In televizor am imagine. Link spre comentariu
cornelflex Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Incearca si cu o placa de captura, are 4 intrari si soft special pt. camere video .Mersi pentru sfat.Am citeva camere si vreau sa ma joc cu ele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Iti trebuie un cablu special care seamana cu S-Video, dar care are posibilitatea de a conecta si compozite si S-Video. In mod normal ar trebui sa-ti vina cu placa tuner tv. Eu am utilizat cablul care mi-a venit pentru output impreuna cu placa video Asus ATI Radeon 2600 HD Pro, care are acelasi cuplor, doar ca o lungime mai mare la cabluri. Merge ireprosabil cu placa de captura WinFast 2000 Global, pe care o am. Poti intra fie cu S-Video, fie cu compozite, si eu n-am prea observat diferenta intre S-Video si Compozite...Sporuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum