Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

are cineva habar cum pot face un emitator receptor?

JUALE

Postări Recomandate

Vreau sa fac un emitator receptor..sau cum se cheam..adica un aparat care sal pun in camera copilului si care sa tranzmita la un receptor in alta camera..as dorii daca poate cineva sa ma ajute cu o schema pt asa ceva si cablajul daca este posibil..Va Multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• JUALE

2

• one

1

• vio2007

1

• nelu57

1

Top autori în acest subiect

Cu toat? modestia...dup? titlul întreb?rii tale...dup? cum ai pus întrebarea... cred c? mai ieftin ?i sigur pentru reu?it? ( c? altfel va cre?te copilul pân? va fi realizat în regie proprie :jytuiyu ) caut? s? cumperi gata f?cut...sunt la pre?uri modice omologate,fiabile ?i sigure.Succes ! :da

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cumparandu-l gata facut iesi mai ieftin (eviti eventualele esecuri).Daca nu ai experienta, nu vei reusi sa faci din prima incercare unul stabil si oricum va trebui sa ai un radioreceptor pentru asa ceva.

Link spre comentariu

+ ca alea din comert au un trigger si emit numai cand copilul plange, gangure sau mai stiu eu ce zgomote face... in felul asta nu iti va carai receptorul intruna... si pe langa asta la alea ai sursa ca sa le alimentezi la retea... un emitator cu baterii le termina cam repede... depinde cate pui evident

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări