Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator

mely17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

46

• zal

31

• djlove

9

• danutz49

7

Top autori în acest subiect

Habar n-am, dar dac? alea au 280W aduna?i, e chiar o minune. :rade:

Depinde de producator. Daca nu sunt chinezarii? :ras: :ras: Oricum. Asteptam sa ne spuna cum s-au comportat cu TDA-urile alea...
Link spre comentariu

Ma lamuriti si pe mine ce legatura au difuzoarele alea cu respectivul post? :nas:

Care, ca in topicul acesta tu nu ai decat postarea de mai sus? :nebunrau:
Daca erai putin mai atent si citeai cu o pagina in urma vedeai despre ce este vorba...Vad ca incetu cu incetu acest forum incepe sa semene cu unu numit ,,shoupedia,, si e pacat...ps: voiam sa zic respectivul topic nu post
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Imi cer scuze daca am postat gre?it dar întrebarea mea era: CE AMPLIFICATOR IMI RECOMANDATI PENTRU ACELE BOXE. Un tda 72940 de la amplif a cr?pat din cauza ca radiatorul era cam micu?. Ce alt amplif care sa imi recomandati care sa fie doar pe 6 ohmi indiferent de tensiunea de alimentare???? :ciuda:

Link spre comentariu

Nu as putea sa folosesc unul pe 8 ohmi si sa mai conectez in serie o rezisten?? ca 2 ohmi cand folosesc boxe pe 6 ohmi si alta de 4 cand folosesc boxe pe 8 ohmi? Daca se poate ce rezistente sa folosec??

Link spre comentariu

Nu as putea sa folosesc unul pe 8 ohmi si sa mai conectez in serie o rezisten?? ca 2 ohmi cand folosesc boxe pe 6 ohmi si alta de 4 cand folosesc boxe pe 8 ohmi? Daca se poate ce rezistente sa folosec??

Link spre comentariu

Si ce rezolvi? Ai pierderi de putere pe rezistente, ca sa nu mai zic de disipatia termica a acestora! Unde ai de gand sa le montezi? Cel mai bine fa un amp pentru 4?, dupa cum spune ZAL si ai scapat de chinuiala, plus ca acesta va lucra lejer pe 6? sau 8? (obtii putere mai mica, normal).

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Pentru o alimentare de +/- 42 V si 2 perechi de finali (boxe 8 ohm) - ce modificari trebuie facute fata de schema originala ? Am inteles ca se schimba doar valorile la cateva rezistente .Ce valori trebuie sa aiba rezistentele respective si care sunt acelea? Se schimba ceva si la valoarea condensatorilor,sau se folosesc exact cele din lista de piese?Multumesc,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări