AlpHso Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Ma lamuriti si pe mine ce legatura au difuzoarele alea cu respectivul post? Link spre comentariu
zal Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Habar n-am, dar dac? alea au 280W aduna?i, e chiar o minune. Link spre comentariu
mely17 Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Nici eu nu stiu de ce a postat respectivu in acest post! Nici macar nare nici o legatura! Link spre comentariu
djlove Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Ma lamuriti si pe mine ce legatura au difuzoarele alea cu respectivul post? Care, ca in topicul acesta tu nu ai decat postarea de mai sus? Link spre comentariu
SunShine Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Habar n-am, dar dac? alea au 280W aduna?i, e chiar o minune. Depinde de producator. Daca nu sunt chinezarii? Oricum. Asteptam sa ne spuna cum s-au comportat cu TDA-urile alea... Link spre comentariu
zal Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 China e mare ?i are ?i alte popoare prin ea în afar? de han, pot fi f?cute de uzbeci, turcmeni, mongoli, kazari, uiguri, tibetani, etc. Link spre comentariu
AlpHso Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Ma lamuriti si pe mine ce legatura au difuzoarele alea cu respectivul post? Care, ca in topicul acesta tu nu ai decat postarea de mai sus? Daca erai putin mai atent si citeai cu o pagina in urma vedeai despre ce este vorba...Vad ca incetu cu incetu acest forum incepe sa semene cu unu numit ,,shoupedia,, si e pacat...ps: voiam sa zic respectivul topic nu post Link spre comentariu
danutz49 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Imi cer scuze daca am postat gre?it dar întrebarea mea era: CE AMPLIFICATOR IMI RECOMANDATI PENTRU ACELE BOXE. Un tda 72940 de la amplif a cr?pat din cauza ca radiatorul era cam micu?. Ce alt amplif care sa imi recomandati care sa fie doar pe 6 ohmi indiferent de tensiunea de alimentare???? Link spre comentariu
zal Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Alege unul recomandat ptr 4 Ohmi, c? duce u?or ?i difurile de 6 sau 8 Ohmi. Link spre comentariu
danutz49 Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Nu as putea sa folosesc unul pe 8 ohmi si sa mai conectez in serie o rezisten?? ca 2 ohmi cand folosesc boxe pe 6 ohmi si alta de 4 cand folosesc boxe pe 8 ohmi? Daca se poate ce rezistente sa folosec?? Link spre comentariu
danutz49 Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Nu as putea sa folosesc unul pe 8 ohmi si sa mai conectez in serie o rezisten?? ca 2 ohmi cand folosesc boxe pe 6 ohmi si alta de 4 cand folosesc boxe pe 8 ohmi? Daca se poate ce rezistente sa folosec?? Link spre comentariu
adrian_p68 Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Si ce rezolvi? Ai pierderi de putere pe rezistente, ca sa nu mai zic de disipatia termica a acestora! Unde ai de gand sa le montezi? Cel mai bine fa un amp pentru 4?, dupa cum spune ZAL si ai scapat de chinuiala, plus ca acesta va lucra lejer pe 6? sau 8? (obtii putere mai mica, normal). Link spre comentariu
Atikusz Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Pentru o alimentare de +/- 42 V si 2 perechi de finali (boxe 8 ohm) - ce modificari trebuie facute fata de schema originala ? Am inteles ca se schimba doar valorile la cateva rezistente .Ce valori trebuie sa aiba rezistentele respective si care sunt acelea? Se schimba ceva si la valoarea condensatorilor,sau se folosesc exact cele din lista de piese?Multumesc, Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Despre care schemă e vorba mai exact? Cea a amplifului realizat de mely17? Gata, am aflat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum