Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator

mely17

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

46

• zal

31

• djlove

9

• danutz49

7

Top autori în acest subiect

Salutari! Revin cu cateva intrebari: 1. R5 si R4 de la parte de atac pot sa le pun de 0.25W? ( pentru alim de +-/35V )2. R27 si R28 de la partea de atac pot sa le pun la 0,5W? 3. R39 si R40 de la partea de putere pot sa le pun la 0,25W?4. R47 de la partea de putere pot sa pun de 2W?Am pus intrebarile astea deoarece nu am gasit in Tg-Mures de valorile necesare si am luat dinastea!Maine am sa postez niste poze sa va arat in ce stadiu sant modulele :101

Link spre comentariu

Cateva poze cu carcasa facuta de mine:

http://img150.imageshack.us/img150/1084/dsc08436.jpg

http://img150.imageshack.us/img150/4095/dsc08060s.jpg

http://img2.imageshack.us/img2/1966/dsc08061r.jpg

Ce se vede in carcasa sunt niste legaturi provizoru, sunt doua module facute dupa schema de electromures care miau dat un pic de batai de cap sa le pun in functiune! :speriat

Prin iulie sper sa termin amplifu lui domnu zal :101

Link spre comentariu

Arat? promi??tor, am unele mici observa?ii: rez serie cu diodele zener sînt mici, ar fi trebuit ca cele de 390, c? se încing; vezi c? cond de la intrare sînt tot electrolitici, erau mai buni cu polipropilen? sau poliester; pe pl?cu?a final?, cond din filtrul de la ie?ire s? fie la 100V, de regul? ?ia verzi erau la 50V, în rest arat? bine, s? vedem mai departe. :aplauze

Link spre comentariu

Condensatorul ?la e din 2 electrolitici pu?i cap în cap ca s? rezulte unul nepolarizat, se folosesc prin filtrele de boxe ieftine sau auto, to?i pe care i-am m?surat aveau pierderi mari. Ptr prob? merge dar pe viitor s?-l schimbi cu unul bun. În rest e bine. Ai împerecheat trz din diferen?iale?

Link spre comentariu

Si inca ceva ledurile acelea trebuiau sa iasa foarte putin in afara panoului, in felul in care le-ai pus tu nu arata foarte bine. Dar sti tu... fiecare cu gustul lui.Succes :da

Link spre comentariu

Nu iam inperecheat, nu imi permite bugetul sa cumpar o gramada de tranzistori :cry:

S? sper?m c? sînt ceva mai apropia?i la beta, oricum reglezi deriva la ie?ire din semireglabilul P1.
Link spre comentariu

Am citit pe forum ca trebuie sa inpamantez carcasa calculatorului! De ce trebe sa inpamantez carcasa? Eu am legat multe amplificatoare la pc si nu a fost problema din cauza asta

Link spre comentariu

Carcasa calculatorului este deja legata la pamant, asta daca ai prize cu impamantare. Acesta este legata prin intermediul pinului din mijloc al mufei de alimentarea al PC, care este legata la carcasa sursei, si cum sursa este prinsa in suruburi de carcasa PC-ului..... :limb:

Link spre comentariu

Daca aveam carcasa de la pc inpamantata nu mai intrebam, problema e ca nu o am (priza din camera nu are inpamantare) si vroiam sa stiu ce se va intampla daca nu o inpamantez!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări