Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator

mely17

Postări Recomandate

felicitari si succes in continuare la proiect... :aplauze am sa imi pun si eu proiectul in curand... dar criza asta ma omoara... :sparge: vreau sa vad cand e tot gata...inca odata successsssss....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

46

• zal

31

• djlove

9

• danutz49

7

Top autori în acest subiect

Am realizat si al doilea wu-metru care din pacate nu functioneaza :cry: ! Imi stau toate ledurile aprinse si nu reactioneaza la nimic! Am masurat comparativ cu celalalt modul si totul e la fel!Sa fie defect integratu? :cry:

Link spre comentariu

Poate sa fie de vina condensatorul de pe intrare? Am cautat pe net integratul acesta si nu mai sant, sau nu mai este pe stoc! Se mai fabrica UAA180 sau A277D? La mine in oras nu se gaseste (trebe sa mai verific intrun loc). Daca are cineva acesta integrat il rog sa imi dea un mp daca il vinde!Va multumesc,

Link spre comentariu

Gata am reusit sa fac si celalalt wu-metru! Problema a fost: integrat defect! Nu stiu ce sa fac cu rezistenta de 330 5W ca se incinge rau de tot! Cred ca voi pune un stabilizator de 12V si gata, dar ala nu rezista la 35VCC si asa va trebui sa pun rezistenta care si ea la randul ei se va incalzi! Cum as putea rezolva problema asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări