Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma auto

Vizitator avaleriu2000

Postări Recomandate

Vizitator avaleriu2000

salut tuturor si PASTE FERICIT ! sunt nou pe acest site si doresc parerea unor oameni ce se pricep la montarea unei alarme auto ! detin un fiat palio si doresc sa inlocuiesc vechea alarma , asa ca am cumparat alta dar nu sunt in masura sa finalizez toata treaba, ce va pot spune ca am dat jos vechea alarma si au ramas cateva fire banuiesc ca sunt utile pentru montarea alarmei au ramas asa 3 fire 1.- verde cu maro2.- gri cu galben3.- gri cu rosu , aceste fire se duc in portiera de la sofer banuiesc ca sunt de la inchidere ( daca se atinge firul 2cu 3 se declanseaza inchiderea ) au mai ramas 3 fire 4.-galben ( ce se leaga de un fir albastru cu alb acest fir se buce in spatele panoului de sigurante )5.- portocaliu ( se leaga de alt fir albastru cu alb la fel ca la firul 4 )5- portocaliu( se leaga de un fir alb cu negru la fel ca la 4,5 ) aceste fire erau legate la vechea alarma sper ca am fost pe intelesul vostru pentru a putea primi sfaturile voastre am sa atasez si vechea alarma cu diagrama respectiva , rog sa-mi spune-ti exact ce fire trebuiesc legate si unde !!va multumesc si Paste Fericit

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• negorosso

1

Top autori în acest subiect

Salut! in primul rand trebuie sa identifici semnificatia firelor ramase trebuie sa ai 2 fire pt.semnalizari suspectez cele 2 portocalii ,se verifica cu un multimetru sa ai o tensiune pulsatorie daca apesi butonul de avarie,trebuie sa ai un +12v permanent,un +12v la contact ,o masa bineinteles,recomand a se lua de pe caroseria masini,2 fire comanda negativa pt.inchidere centralizata si un fir plafoniera ,plus firul care-l duci la sirena

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări