Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine are vreo schema de detector de radar? :P

Vizitator dark2peu

Postări Recomandate

Cu schema aia de sus... nu reusesti decat sa prinzi muste pe langa semnale GSM ... asa cum a spus goguferaru. De unde stiu? Schema aia am modificat-o eu ca sa-mi fac auto-mute la mp3 player in masina, la detectarea semnalului GSM :)Adevarul e ca nu m-am dus langa masina de politie sa fac reglaje... dar oare radarele chiar sunt pe frecventa 900-1800? Eu nu prea cred.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

4

• bolek

2

• i0nutzb

1

• avengers

1

Top autori în acest subiect

Schemutza aia detecteaza cam ORICE e in domeniul RF si de putere mare, pentru ca nu exista filtrare a benzii detectate...condensatorul ala are o toleranta mult mai mare decat s-ar permite la un circuit acordat de microunde ca sa nu mai vorbesc de lungimea terminalelor, dimensiunea lipiturii, lungimea terminalelor in interiorul piesei,etc...circuitele de genu asta se fac cu linii acordate, in nici un caz cu componente discrete :lol: seamana , ca utilitate , cu detectorul de furtuni al lu Hertz adica anuntza orice purtatoare radio destul de puternica :shock: Un detector de radar e un montaj care filtreaza semnalul de intrare in functie de frecventa, si abia dupa aia il aplica etajului de semnalizare a prezentei semnalului emis de radar...in functie de cat e de deshtept , poate avea mai multe filtre si implicit mai multe benzi...la cei cativa GHz ai unui radar, nu prea poate sa existe realizare Home-made...decat daca respectivul a construit LNB-uri pt. antena de satelit poate are ceva shanse....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări