Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine are vreo schema de detector de radar? :P

Vizitator dark2peu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

4

• bolek

2

• i0nutzb

1

• avengers

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

in plus.. sunt cam ilegale :evil:

sunt doua tipuri de antiradar,primul tip detecteaza radarul si acestea nu sunt ilegale,iar al doilea tip care bruiaza radarul ,acestea sunt ilegale
Link spre comentariu
Vizitator lucian_v

ghettoman - fara nici o suparare, dar eu sunt asa mai incepator in domeniul electronicii imi poti explica si mie cum efectuezi reglajul la un detector de radar? personal nu cred ca e posibil acasa. eu cred ca e imposibil nu "nasol".imi cer scuze daca am suparat pe cineva dar parerea mea este ca pentru 130 euro cat costa un detector bun ........

Link spre comentariu
Vizitator byteworks

sunt doua tipuri de antiradar,primul tip detecteaza radarul si acestea nu sunt ilegale,iar al doilea tip care bruiaza radarul ,acestea sunt ilegale

Ambele sint ilegale, e vorba sa dea liber la primele, dar legea cred ca pluteste pe undeva prin comisii. Sau a iesit deja? N-am vazut nimic pe forumul Dacia, si acolo-i tot ce misca in materie.
Link spre comentariu

ghettoman - fara nici o suparare, dar eu sunt asa mai incepator in domeniul electronicii imi poti explica si mie cum efectuezi reglajul la un detector de radar? personal nu cred ca e posibil acasa. eu cred ca e imposibil nu "nasol".imi cer scuze daca am suparat pe cineva dar parerea mea este ca pentru 130 euro cat costa un detector bun ........

sa fiu cinstit am studiat problema asta acuma un an...si dupa ce am studiato am renuntztat deoarece1.aici vb de microunde...adica cablaj facut de la mama lui nu pnp sau alte destea....cine a desfacut un convertor de sat intelege despre ce vorbesc2.se poate regla......parchezi mashina la citziva zeci d emetrii de masina politziei si il reglezi (eu asha am gindeam sa fac)3.dupa cum ai zis si tu nu se merita chestia de facut pe genunchi....daca chiar esti diy-er iei unul de la mama lui,il desfaci scotzi blocul de shf si il pui in spoilerul din fatza...iar ieshirea de pe buzer sai c e model ai o legi la cas...si poate sa fie mama poliztzei ca nu te prindechestia cu ilegalitatea detectoarele de radar mi se pare o cacialma....nu am gasit asha ceva nicunde in lege ca ar fi interzise...pina la urma porcaria aia e un radio amarit....cu bruierea lor sau transmiterea de semnale...asta e alceva :wink:
Link spre comentariu
Vizitator byteworks

chestia cu ilegalitatea detectoarele de radar mi se pare o cacialma....nu am gasit asha ceva nicunde in lege ca ar fi interzise...pina la urma porcaria aia e un radio amarit....cu bruierea lor sau transmiterea de semnale...asta e alceva :wink:

HG 85/2003 care este inca in vigoare cred, Capitolul II, Sectiunea 1, Art. 16.

Art. 16. - Se interzice de?inerea în autovehicul, montarea pe acesta sau folosirea în circula?ia pe drumurile publice a mijloacelor tehnice de detectare a prezen?ei aparatelor radar ?i a dispozitivelor antiradar.

Link spre comentariu
Vizitator lucian_v

Pai daca scoti blocul ala de care zici dintr-un detector gata facut, s-a dus dracu toata ecranarea aia care o are el si care e calculata foarte exact. Eu cel putin aa stiu. Raman in continuare la ideea mea ca nu se poate acasa .

Link spre comentariu

blocul il scotzi cu tot cu ecranare man...si nu e vb de ecranare e vb de incinta pentru dioda gunn care e o incinta rezonanta :wink:

Link spre comentariu
Vizitator lucian_v

Daca spui tu... eu am spus ca sunt incepator. Oricum eu va urez succes in realizarea acestui detector. Si daca cineva reuseste sa posteze aici rezultatele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări