luciann Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Am un tv tuner, si din pacate sa cam stricat senzoru, are cineva idee cum as putea confectiona sau cumpara altul? din ce stiu nu se comercializeaza. Multumesc anticipat si paste fericit. Link spre comentariu
nelu57 Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Am o întrebare...cum..ce ...de ce...mai merge?...func?ioneaz? ?...mai multe detalii....ce tip de senzor....?.S? nu fie cablul întrerupt.... Link spre comentariu
luciann Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Tv tunerul e Smart Tv, si sunt convins ca e intrerupt dar e chiar inainte de a intra in senzorul pripriu zis, si asta ar insemna sal ciopar?esc rau de tot sa pot face lipiturile, de aceea cautam si alte solu?ii Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 din cate stiu e din gama TSOP senzorul. taie-l de acolo masoara care e plus care e minusul si automat pinul liber e semnalul cules. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum