Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TRANZISTORI INVERTOR

mikella

Postări Recomandate

SALUTARE TUTUROR SANT NOU PE FORRUM SI AS VREA SA MA AJUTATI SI PE MINE DACA SE POATE CU UN SFAT.AM NISTE TRANZISTORI SCOSI DINTR-UN INVERTOR SI AS VREA SA AI FOLOSESC LA CEVA .INTREBEREA ESTE LA CE SUNT EI BUNI?MULTUMESC TUTUROR CARE VOR SA MA AJUTE CU UN SFAT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikella

6

• harman37arun

4

• vio2007

3

Top autori în acest subiect

pe unul scrie LM 317T CC1TPVW MAR637 IAR PE CELELALTE GL FP50N06 AS PUNE SI O POZA CU ELE DAR NU STIU CUM. MAR INTERESA SA STIU CUM RECUNOSC TRANZISTORII DUPA TIP(TIP 41 DE EXEMPLU) CUM IMI DAU SEAMA DACA UN TRANZISTOR TIP41 POATE FI BD... DE EXEMPLU

Link spre comentariu

LM 317 este circuit integrat stabilizator de tensiune poti face cu el un alimentator si chiar ar fi un pas pentru un inceput in electronica,ai avea nevoie de asa ceva.Oricum pentru a te apuca de constructii ai nevoie de o initiere prealabila sa stii niste notiuni de baza altfel(vorba unui coleg de pe forum)o vei lasa naibii de bulectronica.

Link spre comentariu

MULTUMESC PENTRU RASPUNS.AI PUTEA SA-MI SPUI CUM RECUNOSC UN TRANZISTOR DUPA TIP(TIP 147 D EX.)DACA AM UN TRANZISTOR BDXXX CUM STIU CE TIP E?EXPLICATIMI CA LA PROSTI CA SA INTELEG.

Link spre comentariu

TIP 41 e un tranzistor bipolar de putere adica supota un curent si o tensiune mai mare ca un BD numai ca configurarea terminalelor e alta.(adica baza in stanga si emitorul in dreapta)

Link spre comentariu

FP50N06 sunt tranzistori mosfet 50A, 60V, 0.022 Ohm, N-Channel Power MOSFETs

LM317TStabilizator de tensiune pozitiva, reglabil(1,2V-30V) la un curent de 1,5Amax ,vezi aici datasheetul http://www.datasheetcatalog.org/datasheet2/c/0hj5dxz6qa1kdqxjigl5zpok4iky.pdf

Cred ca faci confuzii in legatura cu tranzistorii,cu marcarea lor.TIP141 ,TIP142,TIP40 sau TIP41sunt tranzistori care au acest cod ,aceasta marcare.

UN TRANZISTOR BDXXX CUM STIU CE TIP E

Cauti cu Google BDXXX datasheet sau BDXXX pd si afli datele de catalog .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări