TBone Postat Decembrie 7, 2005 Partajează Postat Decembrie 7, 2005 Vroiam sa spun ca au traditie si experienta.Pt o incapere mica,la bloc sunt f.bune pt DVD-uri si gaming.Parerea mea!Da si eu sustin aceasta afirmatie, dar sa nu ai pretentii sa treci volumu de trei sferturi. Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 7, 2005 Partajează Postat Decembrie 7, 2005 dar sa nu ai pretentii sa treci volumu de trei sferturi.heh :finga: la sistemul 641 care e de fapt un 4.1 nu dai volumu mai mult de trei sferturi ca sa nu trebuiasca sa refaci tencuiala la pereti(bine am facut o metafora :smt003 )oricum tinde spre spl-ul boxelor pro :yawinkle: Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 7, 2005 Partajează Postat Decembrie 7, 2005 Sa sti ca si boxele mele pro in care dau cu 10 W pe fiecare se aude ca-n discoteca si mai tiuie si urechile daca am chef...Sper ca ai inteles la ce ma refer Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 8, 2005 Partajează Postat Decembrie 8, 2005 am inteles numa ca nai dreptate cu privire la 641daca mai gasesti pe undeva boxele alea (80% ca nu) ai sa vezi ca nu vb prostii atata tot ca in sistemu ala tre sa bagi 20W ca sa se auda ca si in discoteca :goodman: Link spre comentariu
Vizitator Navajo Postat Decembrie 8, 2005 Partajează Postat Decembrie 8, 2005 Am vazut la Flanco niste boxe Yamaha la 720 de lei.Sunt 2 boxe mari+subwofer.Ce parere aveti? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 8, 2005 Partajează Postat Decembrie 8, 2005 Posibil, nu pot spune ca nu sunt de acord cu tine dar eu am o parere foarte proasta despre sistemele de calculator, fie ca sunt facut de x, fie de y...In legatura cu ceea ce am zis eu nu ai inteles la ce ma refeream: trebuie sa dau cu 10W pe canal distrosionati rau ca sa am senzatia ca am inalte la fel ca cele din discoteca, si asta pe la -3 db din amp si -20 dB din calculator, putere la care protectia pt tweetere e mai tot timpul aprinsa din cauza distrosiunilor... oricum eu nu ascult cu distoriuni mari ca pur si simplu dupa 10 minute max ma doare capul + nu-mi place cum suna inaltele si sistemul in general...in legatura cu distorsiunile sa sti ca exemplul l-am dat din cauza ca este foarte posibil sa asculti si tu cu distrosiuni: un exemplu daca in boxele mele dau cu putere curata basul jos se aude foarte bine, dar daca ii dau in gusa su cu distorsiuni sa sti ca basul jos nu se mai aude ca inainte, kickbasul se mai accentueaza un pic si se simnte de 2 ori mai tare plus ca vobreaza tot prin casa, pe cand daca ascult normal vibreaza aproape de 2 ori mai putin ( dar volumul este tot undeva pe la acelasi spl )... Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 aah mam prins :smt001 .. am mai vazut ca ai postat si pe altundeva chestia asta :yawinkle: e f bun exemplul sa dezbatem at sistemul asta aici il poti gasi http://www.alteclansing.com/product_det ... ry_code=ve amplificator(amplificatoare) in clasa d :supz: la 196W@1%thd 237W@10%thd din cate vezi scoate 200W "curati" ca la 1% nu prea aude urechea bizaituri :prayer: stiai ca astia au si o divizie pro cu scule destul de serioase? :yawinkle: Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 Este foarte posibilca sistemul dat de tine sa sune excelent, dar asta pe jocuri si pe filme, pe muzica poate suna bine, nu excelent...ecca ce mi se pare ciudat e ca nu ii dau sensibilitatea la 1W :smt017 , oricum in rest pare sa arate destul de bine...vre-un link pt o pagina web in care arata ce scule pro au ai sa-mi dai si mie ? Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 cum sa nu ...http://www.altecpro.com/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum