Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe din comert

niq_ro

Postări Recomandate

:lol: :lol: :lol: :lol: chiar ca is durere suburile astea .... omu care le vede....vede acolo ditamai difuzoru :shock: :shock: care defapt e o membrana pasiva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

9

• C0B

8

• FIXVID

6

• TBone

4

Top autori în acest subiect

Tot ce vedeti si sc rie pe ele xxx wati sa nu va puna dracu sa credeti!Eu acum am facut un sistem 7.1 ptr un amic si cind altcineva a auzit ce putere are a zis ca '' este foarte slab ca el a vazut firma CUCUSOUND etc etc... :lol: Si ca avea 200w pe sub si 100w pe sateliti si costa 3 milioane.Cica subul avea 6 toli.Ampul respectiv are 7x35W dar reali si aprox 80w pe sub.Astfel de ''jucarii'' nu ar trebui importate dar cum d-nii de ''sus'' isi au si ei profiturile lor...deja numai conteaza ca poporul este mintit in fata cu sculele astea facute in China.Daca vreti astfel de scule ca luema decit sa dati 14 milioane pe gunoaiele alea LOGITECH sau cum dracu le mai zice mai bine se duce la un meserias in domeniu si ii face ceva serios in care sa aiba incredre.

Link spre comentariu

Ca sa coboare eficient si bine in 40 Hz eu zib sa aib min 12" daca se poate 15", dar merge daca e de firma ( JBL E10 parca ii zicea si arata bine, ca sunet nu stiu, dar totusi e JBL ). Sincer sa fiu, la prima privire, sub-ul ala nu mi se pare prea rigid, asa ca eu nu stiu cum rezista la 188 W RMS. Daca as avea spre testare asa ceva l-as da la 3/4 din vol si i-as da un sin de 50 Hz, poate ca daca as fi fost proprietarul as arata asa :evil: , dar nu se stie, poate chiar tin minunile alea la puterile pe care s-ar putea sa le aiba :d

Link spre comentariu
Vizitator vik

Logitech nu-s gunoaie (la fel nici Creative sau Klipsch); in romania ajung sa coste cu pana la 200% mai mult decat pretul lor (si ca tot s-a discutat de Logitech z-5500 ele costa aproximativ 250$=7.5mil - pret la care eu unu' l-as fi cumparat, dar cum in magazine ajunge la 14-18mil. e cam mult).

Link spre comentariu
Vizitator tiesto

Sincer cred ca un sistem se merita construit doar in regim diy doar in cazul in care ai ceva resurse disponibile.Spre exemplu eu as da banii pe un genius ..De ce? E simplu...nu ca mi-ar placea cum suna(nu e cazul) dar la banii astia ce as putea sa-mi fac de unul singur??Chiar sa zicem ca gasesc difuzoare suficient de ieftine mai tre sa pun la socoteala si pal-ul shi chiar am dubii ca mi-ar mai ramane bani shi de finisaje shi nici nu mai zic de amplificare.Shi d.p.d.v. al sunetului nu cred ca as avea parte de un castig semnificativ.La un buget sensibil mai mare..de minim 2000 RON :P treburile se schimba pt ca la acesti bani producatorii vand mai multe nume shi mai putzin boxe astfel ca posibilitatzile de a obtzine un sunet mai bun sunt mult mai mari.Un proiect diy de 2000 RON , daca e bine lucrat , face cel puztin cat o pereche de "firma" de vreo 30.Shi am inatalnit chiar shi cazuri mai dramatice.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Subwooferu' de la Logitech (z5500) are difuzor de 10" si 180w rms, incinta 6th order bass reflex ; Genius e chiar slab (dif. de 6" si cica 45W incinta 4th order bandpass din cate am auzit), doar ca are ceva putere si pentru majoritatea pare ca suna bine.

tu compari mere cu pere ca z5500 ii de 3 ori mai scump decat geniusudin care am inteles primele serii de genius sunau bine. mai apoi sa stricat calitatea lor . io am ascultat un exemplar din primele serii si suna chiar bine.(la un chef)
Link spre comentariu

Mie mi se pare ca toate sistemele forteaza basu sa para "ca te loveste cineva cu pumnu in piept" cum zicea cineva mai sus dar doar atat. Toti incearca sa te orbeasca cu basu si doar atat. Dar cand dai volumul spre maxim iti dai seama ca e doar un zgomot pe care nu il intelegi. Multi acum inteleg muzica daoar ca un bass zgomotos, ca cica daca ai asa ceva ai tot.Eu am ascultat multe sisteme audio cele mai placute mi s-au parut cele de la Altec Leansing. Sunt simple nu au briz brizuri (ecrane LCD sau telecomenzi fara fir)

Link spre comentariu

cred ca vroia sa zica ca ( scuzati cacofonia ) au vechime, deci stiu ce fac...eu am ascultat un sistem altec care nu m-a impresionat deloc, ci chiar mi-a facut o parere negativa, de vina este cred 90 % spatiul de auditit ( un magazin de componente de calculator )...basul multor sisteme de calculator este fortat pe la 60 Hz ( kickbas primeste si +6 dB ) si de acolo vine basul acela care te loveste in piept, cel de "30 Hz"...dar la sistemele x.1 apare o problema pe care eu o urasc: gaura intre frecventele de 100-150 Hz, acel "bas' din vocea de barbat care nu este prezent la absolut nici un sistem de pe piata pana intr-o anumitqa suma...nu stiu cati sesizeaza chestia aceasta, si eu din cauza respectiva urasc sistemele x.1 ( 2.1 mai merge daca este separat cum trebuie ) pt muzica, la filme este alta poveste, dar si acolo sunt lipsuri la pozititonarea basului in spatiu...pt muzica x.1 :axe:

Link spre comentariu

cred ca vroia sa zica ca ( scuzati cacofonia ) au vechime, deci stiu ce fac...eu am ascultat un sistem altec care nu m-a impresionat deloc, ci chiar mi-a facut o parere negativa, de vina este cred 90 % spatiul de auditit ( un magazin de componente de calculator )...

Acum nici sa nu te astepti la miracole de la ele. Eu le-am ascultat normal in casa.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări