C0B Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 Corect!Dar intr-o camera de 3X2m unde trebuie sa combini placerea unui film cu sunet 5.1 si ascultatul muzicii..si calculatorul este un fel de centru multimedia..incerci sa le impaci pe aman 2..trebuie sa gasesti ceva care sa sunt cat de cat bine si pe muzica.Din ce am citit pe alte forumuri ...jazzurile au subwooferul teribil de prost..basul este pleznis..fara profunzime etc..pana acum genius e best buy in banii aceia Link spre comentariu
TITI Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Am auzit ca pe la Flamingo sunt niste sisteme Logitech 5.1 care te dau pe spate si ca sunet si ca putere dar pot ajunge si 14mil :( :( Link spre comentariu
C0B Postat Mai 6, 2005 Partajează Postat Mai 6, 2005 logitech z5500 cica 500W rms..nici pe departe..cica se aude uber nais..dar..nici macar la boxele astea de 16 milioane...nu au fost in stare sa faca 2 cai pe satelit...au fullrange :( Link spre comentariu
radue Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 Din cate am citit si eu pe undeva Logitech-urile astea sunt facute pentru filme, si nu pentru muzica. Link spre comentariu
Vizitator vik Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 Logitech-urile presteaza foarte bine si la muzica, mai ales z5500 care-s super (la noi ajung cam scumpe). Dupa sepcificatii se vad ca-s bune(spl >115db, snr >93.5). In momentul actual Logitech au cele mai bune sisteme pt calc, bataia se sa intre ei si Creative.C0B crezi c-ar fi o diferenta cu niste sateliti pe 2 cai? Uita-te la ce difuzoare au, membrana din aluminiu + con, se aud foarte bine atat inaltele cat si mediile (eu am un amarat x-530 cu 2 dif. de 2" pe satelit si se aud f bine si clar).Muzica in format digital comprimat (mp3, ac3, dts, etc) suna pe sisteme decat pe boxe semi sau profesionale. Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 poate nu ati auzit voi sistemu 5.1 Logitech de vb ca nu se aude bineeu l-am auzit la magazin intr-o incapere de vreo 10 pe 10 m si era dat la jumatate si ziceai ca imi dadea unu cu pumnu in piept cand venea basu :lol: parerea mea merita bani de 14 mil se aude super Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 si din subwooferu de la faimosul genius "de lemn" simti ca iti da cu pumnu in piept, dar de auzit se aude ca dracu. Link spre comentariu
Vizitator vik Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 Subwooferu' de la Logitech (z5500) are difuzor de 10" si 180w rms, incinta 6th order bass reflex ; Genius e chiar slab (dif. de 6" si cica 45W incinta 4th order bandpass din cate am auzit), doar ca are ceva putere si pentru majoritatea pare ca suna bine. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 logitecul ala iar este o tampenie cica are 500W rms si are traf de 250-300VA in el deci scoate max 200W total :lol: oricum pentru neavizati este destul :roll: cred ca folosesc tot tda7293 ceea ce este destul de ok :lol: Link spre comentariu
C0B Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 Stii tu sigur sau doar dai cu presupusu ?Ai desfacut partea de alimentare/amplificare..sau ? Link spre comentariu
Vizitator vik Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 mai exact 505W... da' se vede clar ca-i suma puterilor staelitilor si subwoofer-ului (4x62+69+188) nasol ca firme relativ bune precum Logitech sunt nevoite sa apeleze la astfel de metode datorita prostiei majoritatii utlizatorilor (ca-s prea multi cei care aleg nu stiu ce boxe sau sistem chinezesc cand vad sute sau mii de W la pret de nimic) Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 cica SPL mai mare de 115db da nu specifica frecventele la care este dat ! sa o spuna ei lu mutu ca scoate ala la 40hz 115db in cutia aia :lol: in materie de SPL la frecvente mici exista doar 2 reguli ! : cutii mari si putere mica sau putere mareee si cutie mica plus difuzor bun ! :cry: Link spre comentariu
radue Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 Eu tot nu inteleg cum are sub incinta 6th order bass reflex :shock: Imi explica cineva si mie unde este camera din fata dif-ului si tubul rezonator? Link spre comentariu
ics Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 Subwoofer: 10” high-excursion ported driver with 6th order bass reflex enclosure In camera din fata difuzorului, in loc de port, au folosit o membrana pasiva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum