Vizitator retturn_x Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Salutare tuturor si paste fericit.Am o nelamurire si va rog daca puteti sa ma ajutati in rezolvarea ei.Detin 2 boxe menadi ,mari tip cub cu trei cai basi de 15 inch,medii de 10 inch,iar inaltele ceva mai mici celestion,chestia fiind ca am difuzoarele de bass prajite din cauza amplificatorului care cred ca s-a a defectat si a trimis( ca sa spun asa )curent in difuzoare.mediile si inaltele au scapat pt ca s-au ars becurile si rezistentele de vataj din filtre dar basii au comis-o.intrebarea mea este daca stie cineva ce marca sunt difuzoarele din incinta ca sa pot comanda recon kituri pt ele,pt ca n am gasit menadi decat aiici in forumul dumneavoastra.osa pun si niste poze sau daca cineva vrea le pot trimite pe un mai ,poate asa o sa fie mai usoara deliberarea Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 18, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 18, 2009 pai desfa-le si vezi, cred ca sunt eminence, cu alea lucra menadi Link spre comentariu
Vizitator retturn_x Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Le am desfacut dar n au nici cea mai mica eticheta.Mam luat dupa tweetere care is celestion ,posibil sa fie si eminence ms pt ajutor o sa pun niste poze poate ajuta cu ceva Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Daca nu are eticheta e foarte posibil sa fie un difuzor OEM. O poza ar ajuta, macar sa vad sasiul. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 18, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 18, 2009 sau ceva chinezarie... Link spre comentariu
Vizitator retturn_x Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 salutare inca odata,am dus difuzoarele la un centru de reparatii,nu sunt scrise nimic pe ele ,insa pe spatele membranei este scris :RK 451532-1 ,apoi este un demn o sigla dar n se intelege cred ca era multa vopsea pe stampila,si cred ca data fabricatiei 11-8-99 dupa sasiu ei au zis ca este eminence e posibil ca ala sa fie codul de le kitul de inlocuire? ma gandesc ca RK vine de la recone kit Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Greu ti-a fost sa i faci o poza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum