Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare despre difuzoare

Vizitator retturn_x

Postări Recomandate

Vizitator retturn_x

Salutare tuturor si paste fericit.Am o nelamurire si va rog daca puteti sa ma ajutati in rezolvarea ei.Detin 2 boxe menadi ,mari tip cub cu trei cai basi de 15 inch,medii de 10 inch,iar inaltele ceva mai mici celestion,chestia fiind ca am difuzoarele de bass prajite din cauza amplificatorului care cred ca s-a a defectat si a trimis( ca sa spun asa )curent in difuzoare.mediile si inaltele au scapat pt ca s-au ars becurile si rezistentele de vataj din filtre dar basii au comis-o.intrebarea mea este daca stie cineva ce marca sunt difuzoarele din incinta ca sa pot comanda recon kituri pt ele,pt ca n am gasit menadi decat aiici in forumul dumneavoastra.osa pun si niste poze sau daca cineva vrea le pot trimite pe un mai ,poate asa o sa fie mai usoara deliberarea

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• Bogdi16

2

Top autori în acest subiect

Vizitator retturn_x

Le am desfacut dar n au nici cea mai mica eticheta.Mam luat dupa tweetere care is celestion ,posibil sa fie si eminence ms pt ajutor o sa pun niste poze poate ajuta cu ceva

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator retturn_x

salutare inca odata,am dus difuzoarele la un centru de reparatii,nu sunt scrise nimic pe ele ,insa pe spatele membranei este scris :RK 451532-1 ,apoi este un demn o sigla dar n se intelege cred ca era multa vopsea pe stampila,si cred ca data fabricatiei 11-8-99 dupa sasiu ei au zis ca este eminence e posibil ca ala sa fie codul de le kitul de inlocuire? ma gandesc ca RK vine de la recone kit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări