ERIK_ Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 imi poate da si mie programul cad-electric? Link spre comentariu
oachy Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 ce anume cauti? un program de proiectare specializat pe domeniul electric???? daca da revino cu un PM si te ajut eu!!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 am vazut postul tau si sunt interesat despre ceva program de proiectare instalatii electrice. ce zici?primim si ceva informatii aici sau e secret ? __________________Sarbatori Fericite !!! Link spre comentariu
oachy Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 nu secret si nici de vanzare e vb de autocad electrical !!!! Link spre comentariu
ERIK_ Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 da imi trebuie pt instalatii electrice.ma poti ajuta? Link spre comentariu
oachy Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 da, trimite-mi adresa in PM Link spre comentariu
ERIK_ Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 tiam trimis adresa in pm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum