Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

update 7111 - 7112

Vizitator modjo_gd

Postări Recomandate

Vizitator modjo_gd

sal am logan 1.5 dci 2007 cu versiune de soft 7111 si vreau sa ii fac upgrade la 7112 (pt cb)toata partea cu 93c56 dat jos, programator, ponyprog am inteles,dar cum pot sa schimb softul de la 7111 la 7112 (km din bord se pierd daca schimb soft la 93c56?)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

2

Top autori în acest subiect

Se rescrie memoria cu softul nou, dar, anterior, se scriu kilometrii -care au fost sau care se doreste sa fie - prin modificare corespunzatoare a locatiilor din eeprom ! Mai este un topic.

Link spre comentariu
Vizitator modjo_gd

pot sa folosesc bin-ul cu 7112 care se gaseste pe aici p forum si sa ii modific eu km (la km pe care ii am eu) din adresa de hex?se poate rescrie 93c56 pe care il am eu in bord sau trebuie unul nou nescris?ms mult ;)

Link spre comentariu

Daca te descurci sa modifici in hex valoarea kilometrilor este OK -daca nu, cauta Tachosoft; nu trebuie alt 93LC56 - il dezlipesti cu grija pe cel original, il rescrii cu noul hex (PonyProg !) si il pui la loc ! Bafta !

Link spre comentariu
Vizitator modjo_gd

ms fratello ma apuc de treaba imediat ce imi fac programatorul.. o sa dureze cateva zile.. (lipsa de piese si conector serial p laptop) am inteles ca nu e bine sa incerc prin usb cu un adaptor - apar erori si poti strica picu'

ms de sfaturi :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări