Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor! Instalatie cu LED-uri

Vizitator Zee

Postări Recomandate

Salut tuturor. M-am inregistrat pe acest forum pentru a rapi cuiva putin timp pentru un mic ajutor/sfat.Intentionez sa fac un cadou cuiva, o rama foto de 20x20cm in care sa iasa la suprafata 23 LED-uri luminoase aranjate intr-o forma(stea, inima, cerc, nu m-am gandit inca) dar as vrea ca instalatia sa nu fie vizibila, doar LED-urile sa fie la suprafata, firele le maschez sub tesatura. De asemenea vreau ca LED=urile sa aiba sursa de energie o baterie de 9V sa zicem, si de asemenea un intrerupator. Pe toate acestea le maschez eu.Daca poate cineva sa imi dea un sfat, sa-mi zica daca asa ceva este posibil si sa-mi recomande un magazin ceva de unde pot sa-mi cumpar piesele (beculete sau LED-uri, cablu, intrerupator) si daca stie sa-mi arate o schema de legare. Sunt noob in lumea electronicii, dar stiu sa lipesc niste circuite si inteleg cu ce se mananca. Asa ca va rog frumos, daca aveti niste sugestii sau sa-mi spuneti daca este posibil macar. Eventual sa-mi spuneti daca pot lua o instalatie de becuri de brad (cam marimea asta am nevoie) si sa tai 23 de beculete sa le leg la o baterie si un intrerupator mic (cat sa incapa in rama) Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Zee

Multumesc pentru PDF. Am aruncat o privire peste el si desi nu sunt priceput in inginerie electrica am inteles care-i treaba. Am mai facut in trecut cateva proiecte DIY dar nu cu LED-uri. Sper sa-mi fie de folos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări